Ik eet gezond, maar ik val niet af, help!

Precies deze vraag krijg ik regelmatig. Mensen die gezond eten, echt gezond, en maar geen gewicht verliezen. Of een beetje en het afvallen stopt te vroeg. En als ik dan vraag wat ze precies eten, klopt het. Deze mensen zeggen niet alleen dat ze gezond eten, dat doen ze ook echt! Echte die hards, die alle goede adviezen opvolgen die langskomen en toch lukt het niet.

‘Ik wil meer afvallen’

Ook zijn er mensen die eerlijk toegeven gewoon niet heel geduldig te zijn. Kijk, als je dan per se een dieet wilt volgen om af te vallen, doe dan iets wat gewoon gezond is, maar wel met een beetje tempo gaat.

Het Voedzo Dieet!

Omdat het mij niet lukt om mensen persoonlijk advies te geven, heb ik speciaal voor deze mensen een afvalprogramma opgezet. Het is gemakkelijk te volgen, met duidelijke lijnen en simpel. Uniek aan het dieet is dat het geschikt is voor mensen die suikervrij eten, zuivelvrij eten, tarwevrij eten, e-nummervrij eten, biologisch eten en/of glutenvrij eten. De reguliere diëten zijn hier vaak niet voor geschikt, dus dit is een fijne oplossing!

Verschil met andere programma’s van Voedzo

Dit dieet is echt puur en alleen gericht op afvallen. De andere programma’s, het Natuurlijk Leven programma en Supergezond door Supervoeding zijn er om je een nieuwe levensstijl aan te leren, zodat je gezond en fit door het leven kan. Het Voedzo Dieet geeft je simpele ‘regels’ die gemakkelijk uit te voeren zijn, zodat je sneller kunt afvallen. Het leert je geen nieuwe levensstijl, dus dit blijft bij dit dieet je eigen verantwoordelijkheid. Dit betekent dat wanneer je ongezond eet, je na het dieet echt gezond zult moeten gaan eten om op gewicht te blijven (eerlijk is eerlijk). Gelukkig heb je daar de blogposts voor en eventueel één van de andere programma’s!

Nog leuker! Wanneer je het koopt, steun je Voedzo, zodat de website kan blijven groeien en je wekelijks handenvol gratis nieuwe tips krijgt toegereikt. Win win toch?

Kijk hier voor meer informatie over het Voedzo Dieet!

Sharon Numan

gezond eten - gezond leven - (poging tot) fitmom - kookboekauteur -natuurlijk ouderschap - woont in California

5 reacties

 1. Dorien   •  

  Hoi Sharon,

  …. klinkt goed! Even een vraagje; betreft het hier een e-book of krijg je net als bij 40-dagen-zonder-suiker regelmatig mailtjes, of….??? Ben benieuwd!

  Groetjes van Dorien

 2. sharon   •     Auteur

  Hoi Dorien! Als e-book! Ik zal het er nog even duidelijk bijzetten, dank voor de tip!

 3. Lean   •  

  Hoi, ik heb ook het E-book over afvallen, ben nu bruine bonen aan het koken voor bij het ontbijt.
  Maar ik heb een drukke baan en ben vroeg weg daarvoor, en heb dan echt geen tijd om dit alles in de pan klaar staan te maken (los ervan dat ik er op dit moment niet aan moet denken dit ‘smorgens te eten, haha). Is het ook goed als ik bv een paar gekookte eieren, met gekookte bruine bonen en gekookte groenten eet? Evt met wat olijfolie eronder door? Of heb je hiervoor misschien andere (meeneem) tips?
  Bij voorbaat hartelijk dank!

 4. Anneke   •  

  Hallo Sharon,

  de link naar “informatie over het voed-zo dieet” werkt niet (meer)
  Is het misschien ergens anders naar toe verhuisd?

  • sharon   •     Auteur

   Hai! Dat klopt, deze is offline gehaald :) groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>