Over Voedzo

SharonAl sinds 2010 schrijft Sharon Numan over haar ontdekkingen in de natuurlijke gezondheidswereld. Sinds ze haar eetpatroon volledig heeft omgegooid, voelt ze zich op vele fronten beter. Ze had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ze wilde graag een paar kilo’s kwijt en het energiepeil was soms wel heel laag. Gezond eten geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.

Ze schrijft over de dingen die ze tegenkomt, ze schrijft over haar gezonde, gouden keuzes op het gebied van gezond eten en gezond leven. Ze eet graag onbewerkte producten van goede kwaliteit, vol voedingsstoffen, en producten die op de juiste manier bereid worden.

Ze drinkt rauwmelkse kefir, kombucha, jun thee en is gek op spelt zuurdesembrood en veel gezonde vetten. Eitjes, wilde zalm en roomboter zijn ook favoriet. Ze maakt graag bottensoepen (bouillon), stoofpotjes of gewoon een spaghetti. Ze experimenteert met het fermenteren van allerlei soorten groenten en het eten van orgaanvlees, maar dat is nog work in progress. Haar eerste receptenboek kun je hier bekijken :)