Recepten e-book voor Smoothies, Sappen, No Milkshakes en IJs

Veel mensen kunnen wel een extra portie groente en fruit gebruiken. Groente en fruit zijn namelijk essentieel voor een goede gezondheid. En wanneer we gezond zijn, voelen we ons goed, we zien er mooi uit en lekker slank! Ook blijkt steeds meer dat mensen die wél gezond eten, toch baat hebben bij een extra portie groenten en fruit.

Drink wat extra groenten en fruit!

De ideale manier om dit te doen is door 1-2 groentesmoothies (of sappen) aan je dagelijkse eetpatroon toe te voegen. Daarnaast zijn lekkere fruitsmoothies en milkshakes voor tusssendoor natuurlijk heerlijk! En speciaal voor een warme zomer: suikervrije en zuivelvrij puur natuur ijsjes om zelf te maken!

Recepten e-book met smoothies, sappen, (no) milkshakes en ijs!

In dit recepten e-book vind je 15 recepten voor vruchtensappen, 15 recepten voor fruitsmoothies, 15 recepten voor groentesappen, 15 recepten voor groentesmoothies, 15 recepten voor milkshakes (zonder melk) en 15 recepten voor ijsjes!

De ingrediënten: suikervrij, zuivelvrij, vegan en raw!

Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suikers, vrij van melk en alle andere zuivelproducten, vrij van chemische toevoegingen, puur natuur dus eigenlijk. Daarbij inspireren ze je om ook te experimenteren en zo zelf nieuwe favoriete smaakjes te ontdekken. En dat allemaal nog eens heel gezond ook!

Daarnaast zijn de recepten ook vegan en raw. Dit betekent dat er geen dierlijke producten in zijn verwerkt en er worden ook geen verhitte ingrediënten gebruikt. Alle saprecepten maak je met een sapcentrifuge of juicer, de overige recepten (de smoothies, de no milkshakes en de ijsjes) kun je maken met een blender en een koelkast/vriezer.

De enige zoetstoffen die worden gebruikt zijn fruit, groente, gedroogd fruit en af en toe een beetje stevia!

Mijn favoriet: het chocoladeijsje met dadels

Soms sta ik versteld van mezelf. Zo ook met dit recept voor een chocoladeijsje op stokje. Wat begon als een experiment, bleek in één keer goed te zijn. Geloof me, ik verpruts het ook wel eens volledig! Maar dit keer niet dus, en dit romige chocoladeijsje op stokje (je hebt zo’n vormpje nodig, ik gebruik die van greenjump.nl, zonder BPA en weekmakers) is mijn nieuwe favoriet. Dit ijsje gaat heel vaak in mijn vriezer staan deze zomer! Want: ik hartje chocoladeijs!

Omdat gezond eten niet saai is :)

Koop het e-book nu voor deze mooie gereduceerde prijs!

 

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *