Recepten e-book voor Smoothies, Sappen, No Milkshakes en IJs

Recepten e-book voor Smoothies, Sappen, No Milkshakes en IJs
29 mei 2012 sharon

Veel mensen kunnen wel een extra portie groente en fruit gebruiken. Groente en fruit zijn namelijk essentieel voor een goede gezondheid. En wanneer we gezond zijn, voelen we ons goed, we zien er mooi uit en lekker slank! Ook blijkt steeds meer dat mensen die wél gezond eten, toch baat hebben bij een extra portie groenten en fruit.

Drink wat extra groenten en fruit!

De ideale manier om dit te doen is door 1-2 groentesmoothies (of sappen) aan je dagelijkse eetpatroon toe te voegen. Daarnaast zijn lekkere fruitsmoothies en milkshakes voor tusssendoor natuurlijk heerlijk! En speciaal voor een warme zomer: suikervrije en zuivelvrij puur natuur ijsjes om zelf te maken!

Recepten e-book met smoothies, sappen, (no) milkshakes en ijs!

In dit recepten e-book vind je 15 recepten voor vruchtensappen, 15 recepten voor fruitsmoothies, 15 recepten voor groentesappen, 15 recepten voor groentesmoothies, 15 recepten voor milkshakes (zonder melk) en 15 recepten voor ijsjes!

De ingrediënten: suikervrij, zuivelvrij, vegan en raw!

Alle recepten zijn vrij van geraffineerde suikers, vrij van melk en alle andere zuivelproducten, vrij van chemische toevoegingen, puur natuur dus eigenlijk. Daarbij inspireren ze je om ook te experimenteren en zo zelf nieuwe favoriete smaakjes te ontdekken. En dat allemaal nog eens heel gezond ook!

Daarnaast zijn de recepten ook vegan en raw. Dit betekent dat er geen dierlijke producten in zijn verwerkt en er worden ook geen verhitte ingrediënten gebruikt. Alle saprecepten maak je met een sapcentrifuge of juicer, de overige recepten (de smoothies, de no milkshakes en de ijsjes) kun je maken met een blender en een koelkast/vriezer.

De enige zoetstoffen die worden gebruikt zijn fruit, groente, gedroogd fruit en af en toe een beetje stevia!

Mijn favoriet: het chocoladeijsje met dadels

Soms sta ik versteld van mezelf. Zo ook met dit recept voor een chocoladeijsje op stokje. Wat begon als een experiment, bleek in één keer goed te zijn. Geloof me, ik verpruts het ook wel eens volledig! Maar dit keer niet dus, en dit romige chocoladeijsje op stokje (je hebt zo’n vormpje nodig, ik gebruik die van greenjump.nl, zonder BPA en weekmakers) is mijn nieuwe favoriet. Dit ijsje gaat heel vaak in mijn vriezer staan deze zomer! Want: ik hartje chocoladeijs!

Omdat gezond eten niet saai is :)

Koop het e-book nu voor deze mooie gereduceerde prijs!

 

0 reactie

 1. Passen 4 jaar geleden

  Heeft iemand het ISBN nummer? Ik woon in België en informeer dan later bij Standaard boekhandel.

  • Auteur
   sharon 4 jaar geleden

   Hai, het is een e-book en (helaas) niet verkrijgbaar in de boekhandels

 2. Annegret Vos 4 jaar geleden

  Hoi, is het allemaal in het NL geschreven?
  Omdat de titel in het Engels is!!

  Groetjes Annegret

  • Auteur
   sharon 4 jaar geleden

   Ja het is Nederlands!! :)

 3. Piet de Ruiter 1 jaar geleden

  Ik wil dit boek bestellen, maar als ik doorklik op de plek waar dat zou kunnen, kom ik uit bij een heel ander e-boek. Hoe kan ik toch dit e-boek bestellen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Moe van het plannen van je avondmaaltijden? Laat ons het voor je doen!
meer informatie!