I love my life <3

Vandaag was een hele trage dag, pyjama’s en yoga pants waren erbij betrokken. De hele dag. Ik heb gekeken naar regen, hagel, allemaal vanachter het raam. Ik heb mezelf laten entertainen door de baby in mijn buik (38 weken zwanger nu!) en de kindjes uit de buik. Ik heb koffie gedronken en probeerde wat dingen te doen op de laptop. Maar ik had geen zin. Dus ik vond perfect uitstelgedrag, door al mijn eigen Instagram foto’s scrollen, eindeloos. Herinneringen ophalen, bekijken wanneer het vorig jaar lente werd, hoe klein mijn kindjes toen waren, etc. Door foto’s scrollen, of fotoalbums bekijken, is één van mijn favoriete bezigheden.

Mijn instagram feed

Ik werd er ook steeds enthousiaster van, en dankbaar. Ik deel heel graag mijn eigen, persoonlijke hoogtepunten uit mijn leven op social media. De grappigste foto’s van mijn kinderen, mijn meest favoriete maaltijden, vooral als het met vrienden is en in de zon, bijvoorbeeld. De mooiste foto’s van de natuur en de leukste momenten in mijn leven. Een fotoboek van mijn hoogtepunten, precies zoals ik ervan geniet.


Op zoek naar vrijheid op gebied van eten, diëten en afvallen? Klik hier voor meer info.


De normale wereld

Sommige mensen vinden dat gek, als je alleen hoogtepunten deelt, want dan lijkt het tenslotte of je leven alleen uit hoogtepunten bestaat. Gelukkig hebben we allemaal gezond verstand en weten we dat dat niet zo is, dat we allemaal ons dagelijks leven hebben met pyjama’s, yoga pants, regendagen en dagen achter de laptop waar niets inspirerends te vinden valt. Het is dan ook niet gek om alleen hoogtepunten te delen, gezien dat de momenten zijn dat je zo enthousiast / blij / gelukkig / etc bent dat je het graag wilt delen met de wereld!

Nooit saai en nooit teveel

En het mooie is, hoe dat er precies uitziet, is voor iedereen verschillend. De een houdt van meer detail en meer posten, de ander van minder detail en minder posten. We zijn allemaal zo anders, dat dit dus normaal is. Je hoeft niet te zijn zoals iemand anders en niemand moet doen wat jij doet. Het maakt niet uit of anderen het misschien saai vinden of juist too much. Je bent nooit saai en je bent niet teveel, we zijn gewoon allemaal anders.

I love my life!

Ik ging door mijn foto’s heen en werd er heel blij van. Gewoon omdat het precies laat zien wie ik ben en wat ik graag doe.. Het laat zien waar ik waarde aan hecht, waar ik blij van word en waar ik van geniet. Van elke foto werd ik eigenlijk blijer. Ik realiseerde me: ik houd van wie ik ben en ik houd van mijn leven!

Het is gezond!

De reden dat ik dat deel? Omdat het heel gezond is om van jezelf te houden en van je leven te houden. Het maakt niet uit wat iemand anders ervan vindt en het maakt niet uit dat ik anders ben dan iemand anders. Je hoeft niet iemand te zijn die je niet bent en andere mensen hoeven zich ook niet anders voor te doen omdat jij dat vindt. We hoeven niet van road trips te houden, als we daar niet van houden. We hoeven niet extravert te zijn, als we dat niet zijn. We hoeven niet van mooie maaltijden te houden, als je daar niet van houdt. We hoeven niet iemand te zijn, die we simpelweg niet zijn. Iedereen heeft eigen interesses, eigen genietmomenten en eigen hoogtepunten. En dat mag. Dat is 100% ok.

En het is nog gezond ook 😀


Op zoek naar vrijheid op gebied van eten, diëten en afvallen? Klik hier voor meer info.


2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *