Een week lang supersnelle en supersimpele maaltijden

Ik houd van mijn Eetplanner concept. Ik gebruik het zelf ook. Het is gewoon geniaal. Een weekplanning, 7 avonden in de week, met recepten op basis van 500 kcal per portie. Zo handig! Seriously. Om twee redenen. Die planning staat. En 500 kcal voor de avondmaaltijd. Dan eet ik dus niet per ongeluk 900 kcal, maar gewoon 500 kcal. En ik heb geen honger. En met 500 kcal kan ik mijn hoeveelheden beter passend maken dan met die per ongeluk 900 kcal. Kan wel een keer. Maar niet heel veel keren.

Anyway.

Nu heb ik speciaal voor deze heftig drukke tijd een Eetplanner gemaakt met HELE snelle en HELE simpele recepten. Dat je binnen een kwartiertje klaar bent.

Dat betekent wel dat ik voorgesneden groenten koop. En Jonnie Boer kruiden. Alleen dan kan ik de supermarkt inhollen, kopen, uithollen, naar huis, snel koken, en binnen no-time klaar zijn zonder dat het me veel energie kost.

Ja maar, voorgesneden? Dan zijn toch alle vitaminen weggevlogen? Voorgesneden bevat wel minder vitaminen, maar het is niet zo dat het zodra je er een mes in zit, het direct 100% vitaminen lekt. Het bevat dus minder, maar niet niks. Met de dag wordt het minder, maar groenten eten is nog altijd beter dan geen groenten eten. Voorgesneden groenten in een normale maaltijd is voor je gezin dus nog altijd beter dan elke dag pizza.

Dit zijn mijn noodgerechten die hup hup klaar zijn.

En meestal Jonnie Boer kruiden. Want, dit zijn lekkere kruiden, waarbij je geen kruidenpasta’s enzo hoeft te  kopen, maar wel gemakkelijk je gerecht op smaak kunt krijgen. Natuurlijk kunnen we dat ook zelf, maar voor echt goede mengsels ben je wel ff aan het strooien met verschillende kruiden. Nu is het eetlepel erin, strooien, klaar. En zonder zout, dus dat kun je lekker zelf bepalen.

Vul hieronder je mailadres in om de gratis Eetplanner te ontvangen.

Geniet ervan!

Tags in het bericht
, , ,

8 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *