Doe mee met de gratis Voedzo Lente Challenge!!!

Doe mee met de gratis Voedzo Lente Challenge!!!
17 maart 2017 sharon

Vandaag heb ik een heel leuk nieuwtje, en nee – ik ben nog steeds zwanger – maar vandaag lanceren we een heel leuk project waar we al eventjes mee bezig zijn. De gratis Voedzo Lente Challenge!  Ik ben superenthousiast en ga zelf ook mee doen! 😀 Komt me perfect uit namelijk, met newborn straks 😉

Doe 1 mei mee en val af in 21 dagen!

Je kunt je gratis aanmelden om maandag 1 mei te beginnen. Je krijgt 21 dagmenu’s die je helpen net voor de zomer wat kilo’s kwijt te raken! De dagmenu’s zijn gebaseerd op écht eten, dus ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes met verse ‘whole food‘ ingrediënten.

Lekker normaal 🙂

Zoals jullie weten houd ik van normaal eten, en normaal eten kan ook heel gezond zijn. Daarnaast kun je er ook van afvallen, als dat nodig is. Het valt me op dat mensen het moeilijk vinden inschatten hoeveel je nu kunt eten op een dag als je ook gewicht wilt verliezen, met die gedachte heb ik de dagmenu’s gemaakt. Om te laten zien hoeveel je kunt eten en hoe dat eruit ziet als je weinig tijd hebt. De lat wordt tegenwoordig zo hoog gelegd qua tijd dat je in de keuken moet doorbrengen voor ‘gezond’ eten, de hoeveelheid ingrediënten is gigantisch en vaak mag je echt elke dag iets anders maken, terwijl velen van ons het al druk genoeg hebben! Dat is helemaal niet nodig voor een gezonde levensstijl.

Please, rust!!!!

Ik vind het belangrijk dat er rust is in de dagmenu’s, zodat je niet voor elke maaltijd een uur in de keuken staat, maar ook niet elke dag iets anders hoeft te maken. En dan ook nog ‘preppen’ voor tussendoortjes die in de oven moeten enzo. Ik heb daar geen tijd voor! Ik weet dat variëren heel fijn en belangrijk is, maar je hoeft natuurlijk niet elke dag van het jaar iets anders te eten. Balans is veel prettiger. Om die reden heb ik gekozen voor simpel, snel en veel rust in de menu’s. Voor het avondeten gebruik ik wél 21 verschillende (simpele) recepten, omdat dat wel zo leuk is en de basis voor variatie tijdens je (familie)maaltijden.

Maar wat als ik heel slecht ben in afvallen en geen doorzettingsvermogen/wilskracht heb?

Ja, wat als je amper kunt afvallen en denkt niet voldoende doorzettingsvermogen en wilskracht te hebben? Dat herken ik! Speciaal voor jullie heb ik een extra uitgebreid programma geschreven (Het Grote Gezonde Afslank Totaalpakket) die je naast de dagmenu’s kunt volgen, met extra informatie over afvallen, diëten, gewicht, doorzettingsvermogen, wilskracht en gezondheid. Met opdrachten en veel extra tips om dit keer wel succesvol te zijn, op een gezonde manier. Het is tijd om een goed voornemen zoals afvallen niet elk jaar weer te hebben, maar er volledig in te duiken, het voor eens en altijd aan te pakken en succesvol te zijn!

Wat als ik niet wil afvallen?

Meld je gezellig aan en doe mee, al is het alleen voor de avondmaaltijden! Lekker toch, als iemand die voor je plant 😉

Zoals ik zei, ik doe ook mee!! Ik help je ook om de dagmenu’s en hoeveelheden wellicht iets aan te passen naar je unieke situatie, zoals ik dan bijvoorbeeld pas bevallen en dus niet echt een dieet zal volgen maar de dagmenu’s gebruik om wat ritme en rust in mijn dagen te krijgen, zonder dat ik over eten hoef na te denken.

Beetje geduld misschien 🙂

Ik begin één dezer dagen met een afvalvoorsprong waarbij ik in een paar uur zo’n 5-7 kilo zal verliezen, in de vorm van een bevalling van mijn baby die er echt helemaal klaar voor is. Het kan dus zijn dat je ietsje langer moet wachten op een reactie op mail, maar ik reageer altijd (en het komt ook altijd goed!!). Alvast bedankt voor je geduld <3

Fijne dag en tot snel!

Liefs, Sharon

Meld je hier aan voor de gratis Voedzo Lente Challenge!!!

Reacties (36)

 1. Janine 8 maanden geleden

  Vraagje, stuur je een weekmenu of moeten er elke dag boodschappen worden gedaan? 😉

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Haha! Je krijgt drie weekmenu’s 😀

 2. Lotte 8 maanden geleden

  Hoi Sharon, wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Ik kan me alleen nergens inschrijven (als ‘member’). Klopt dat, of doe ik iets verkeerd?

 3. Birgitte 8 maanden geleden

  Hoi Sharon, ik wil heel graag mee doen. Kan me alleen nergens inschrijven of heb ik iets over het hoofd gezien. Groetjes Birgitte

 4. Renske 8 maanden geleden

  Hoi Sharon,
  Even voor de duidelijkheid is dit een gratis challenge of kost dit 27.50 euro.
  Groetjes..

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Renske, de weekmenu’s zijn gratis en als je het extra programma wilt is het 27 euro 🙂

 5. Mariëlle 8 maanden geleden

  Wil graag meedoen, maar zit er geen ader onder het gras? Dat ik na 3 weken van alles moet afnemen qua producten?
  Groetjes Mariëlle

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Mariëlle! Je kunt je gratis aanmelden voor de menu’s en je bent nooit verplicht producten af te nemen, en je kunt je ook uitschrijven van de mails (altijd onderaan de mail deze optie) als je geen zin meer hebt 🙂

 6. M. Bergman 8 maanden geleden

  Graag ontvang ik ook de menu’s

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Manon, je kunt je inschrijven via de link 🙂

 7. Karin 8 maanden geleden

  Ik die graag mee aan de gratis voed zo challenge lente.
  Groetjes karin

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Karin, je kunt je inschrijven als je de link onderaan het bericht volgt 🙂

 8. nicolet 8 maanden geleden

  hallo Sharon ik ben vegetarier kan ik ook mee doen heb je daar ook een menu voor?

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Nicolet, ik geef per avondmaaltijd suggesties voor vegetarische opties en alternatieven 🙂 Zie ook via de link 🙂 xx

 9. Ellie 8 maanden geleden

  Hallo Sharapova. Ik wil mij graag opgeven. Maar bij het invullen van mn mailadres komt hij met de foutmelding dat de Is er name geen speciale tekens mag bevatten. Daar gaat iets niet goed. Is er een andere manier om je op te geven?

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Heb je misschien een extra spatie achter je emailadres gebruikt via je autocorrect? Anders kun je even mailen naar [email protected], maar meestal is het de spatie achter je mailadres die er vaak door autocorrect geplaatst wordt 🙂

 10. Ingrid 8 maanden geleden

  Hi, wat een leuke challenge! Ik doe mee! Maar wat ik me altijd afvraag… is dit ook voor mannen? En zou je voor mannen niet wat meer dan voor vrouwen moeten berekenen? Ik worstel hier nogal mee, zou graag mijn man ook voor willen schotelen, maar wat zijn dan de juiste verhoudingen? Hoor heel graag van je!

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Ingrid, ik heb het inderdaad gemaakt voor vrouwen, maar je kunt de hoeveelheden iets aanpassen of toevoegen voor mannen, omdat die wel iets meer nodig hebben. Uiteindelijk heeft iedereen een andere energiebehoefte, ook vrouwen onderling, dus het is wel het idee dat je het aanpast op eigen behoefte en inzicht 😀 Mijn man doet mee en die eet gewoon iets extra, net als ikzelf omdat ik net bevallen ben en niet dieet om die reden. Zo heeft iedereen weer wat 😀 Liefs!

 11. Joke 8 maanden geleden

  Ik ben heel benieuwd. Ik kan een heel verhaal ophangen dat ik maar niet afval, maar dat helpt toch niet. Dus ik hoop heel erg dat ik hier iets aan heb.

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Succes Joke!

 12. Peggy 8 maanden geleden

  Ik had me opgegeven maar nog niks ontvangen. Gaat het dan wel goed?

 13. Mira 8 maanden geleden

  Wil graag nog mee doen maar mijn email pakt ie niet. Groet Mira

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Misschien een spatie achter je e-mail? Dan pakt ie m niet 🙂

 14. [email protected] 8 maanden geleden

  Hoi,

  Ik ben ingeschreven maar ik heb geen weekmenu’s gekregen kan dat kloppen?

  Gr Bianca

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Bianca, misschien komen de mailtjes in je spam? Je kunt sowieso inloggen via https://www.voedzo.nl/login met je gegevens. Anders even een mailtje sturen 🙂

 15. johanna 8 maanden geleden

  hoi, ik kan nergens het weekmenu vinden??

  liefs johanna

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hai Johanna! Je kunt inloggen via de knop rechtsboven in de hoek of https://www.voedzo.nl/login en vervolgens rechtsboven op mijn cursus klikken. Dan zie je de challenge en als je daarop klikt, opent deze en kun je je weekmenu vinden. De mailtjes zitten misschien in je spam? xx

 16. Hanneke 8 maanden geleden

  Ik ben echt super blij met de weekmenu’s!😍 De recepten in de avond zijn echt heerlijk!
  Wilde je dit laten weten! Ik ben nu bij dag 4 en hoop dat het me zo goed blijft gaan. Wel nog even wennen dat ik zo veel kan eten (lees; grote porties ontbijt en diner).
  Ik vraag me wel af of ik beter wel nog extra eiwitten kan pakken na een training?

  X Hanneke

  • Auteur
   sharon 8 maanden geleden

   Hey Hanneke! Ahh wat lief, dankjewel!!! Extra eiwitten kan inderdaad wel, wel fijn na het sporten. Moet je even kijken of je iets mindert of eruit haalt in plaats ervan! Misschien ipv een tussendoortje, of het tussendoortje halveren 🙂 Liefs!

 17. Anne 7 maanden geleden

  Hallo,

  Super! Voedzo boek hebben er ook Rn we eten al 4 jaar zo! Altijd leuk om weer mee te doen. Nou wel een vraagje. 5 maand geleden is Mn mooie dochter geboren en nou val ik nog niet af en heb ik het idee dat kn hormonen hier flink in de weg nog zitten. Heb je hier nog tips voor? Ik ben bijvoorbeeld snel dat ik me flauw voel bij zeer weinig koolhydraten, last van opvliegers en opgezette darmen.

  • Auteur
   sharon 7 maanden geleden

   Hai Anne! Wat leuk zeg, tof om te lezen 😀 Nog gefeliciteerd met je dochter 🙂 Ik kan het moeilijk inschatten hoe je situatie is, maar ik zou wel denken dat je goed op je koolhydraatporties mag letten als je je anders flauw voelt. Ik bedoel dan voldoende koolhydraten eten, eerder wat meer dan minder 🙂 Tijdens zwangerschap en borstvoeding heb je je energie echt nodig, en ook als je geen borstvoeding geeft met de intensiteit van het hebben van een baby, minder slaap, herstellen van je lichaam, etc. Ik heb zelf veel moeite gehad na baby 2 om de kilo’s kwijt te raken, en uiteindelijk ontdekte ik dat ik gewoon heel veel denkfouten maakte in het ‘vanzelf de kilo’s kwijtraken’ wat totaal niet werkte. Al die dingen heb ik meegenomen in het stukje extra ondersteuning bij de challenge. Of lees ook hier voor een samenvatting: https://voedzo.nl/dieet-2/wanneer-afvallen-voor-de-miljoenste-keer-niet-lukt/ Succes xx

 18. Briëlle 7 maanden geleden

  Hallo Sharon
  Ik wil graag meedoen en beginnen 1 mei. Wat een mooie stimulans. Ik heb coeliakie….ik neem aan dat ik je programma goed kan volgen? Het lukt niet om me aan te melden. Hij geeft telkens aan dat mailadres fouten bevat…
  Wens je een goede bevalling toe…

  • Auteur
   sharon 7 maanden geleden

   Hai Brielle, het programma is niet glutenvrij, dus het ligt eraan hoe makkelijk je zelf de aanpassingen kunt maken 🙂 Waarschijnlijk staat er een spatie achter je mailadres, die moet je even weghalen 🙂 Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*