Doe mee met de gratis Voedzo Lente Challenge!!!

Doe mee met de gratis Voedzo Lente Challenge!!!
17 maart 2017 sharon

Vandaag heb ik een heel leuk nieuwtje, en nee – ik ben nog steeds zwanger – maar vandaag lanceren we een heel leuk project waar we al eventjes mee bezig zijn. De gratis Voedzo Lente Challenge!  Ik ben superenthousiast en ga zelf ook mee doen! 😀 Komt me perfect uit namelijk, met newborn straks 😉

Doe 3 april mee en val af in 21 dagen!

Je kunt je gratis aanmelden om maandag 3 april te beginnen. Je krijgt 21 dagmenu’s die je helpen net voor de zomer wat kilo’s kwijt te raken! De dagmenu’s zijn gebaseerd op écht eten, dus ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes met verse ‘whole food‘ ingrediënten.

Lekker normaal 🙂

Zoals jullie weten houd ik van normaal eten, en normaal eten kan ook heel gezond zijn. Daarnaast kun je er ook van afvallen, als dat nodig is. Het valt me op dat mensen het moeilijk vinden inschatten hoeveel je nu kunt eten op een dag als je ook gewicht wilt verliezen, met die gedachte heb ik de dagmenu’s gemaakt. Om te laten zien hoeveel je kunt eten en hoe dat eruit ziet als je weinig tijd hebt. De lat wordt tegenwoordig zo hoog gelegd qua tijd dat je in de keuken moet doorbrengen voor ‘gezond’ eten, de hoeveelheid ingrediënten is gigantisch en vaak mag je echt elke dag iets anders maken, terwijl velen van ons het al druk genoeg hebben! Dat is helemaal niet nodig voor een gezonde levensstijl.

Please, rust!!!!

Ik vind het belangrijk dat er rust is in de dagmenu’s, zodat je niet voor elke maaltijd een uur in de keuken staat, maar ook niet elke dag iets anders hoeft te maken. En dan ook nog ‘preppen’ voor tussendoortjes die in de oven moeten enzo. Ik heb daar geen tijd voor! Ik weet dat variëren heel fijn en belangrijk is, maar je hoeft natuurlijk niet elke dag van het jaar iets anders te eten. Balans is veel prettiger. Om die reden heb ik gekozen voor simpel, snel en veel rust in de menu’s. Voor het avondeten gebruik ik wél 21 verschillende (simpele) recepten, omdat dat wel zo leuk is en de basis voor variatie tijdens je (familie)maaltijden.

Maar wat als ik heel slecht ben in afvallen en geen doorzettingsvermogen/wilskracht heb?

Ja, wat als je amper kunt afvallen en denkt niet voldoende doorzettingsvermogen en wilskracht te hebben? Dat herken ik! Speciaal voor jullie heb ik een extra uitgebreid programma geschreven (Het Grote Gezonde Afslank Totaalpakket) die je naast de dagmenu’s kunt volgen, met extra informatie over afvallen, diëten, gewicht, doorzettingsvermogen, wilskracht en gezondheid. Met opdrachten en veel extra tips om dit keer wel succesvol te zijn, op een gezonde manier. Het is tijd om een goed voornemen zoals afvallen niet elk jaar weer te hebben, maar er volledig in te duiken, het voor eens en altijd aan te pakken en succesvol te zijn!

Wat als ik niet wil afvallen?

Meld je gezellig aan en doe mee, al is het alleen voor de avondmaaltijden! Lekker toch, als iemand die voor je plant 😉

Zoals ik zei, ik doe ook mee!! Ik help je ook om de dagmenu’s en hoeveelheden wellicht iets aan te passen naar je unieke situatie, zoals ik dan bijvoorbeeld pas bevallen en dus niet echt een dieet zal volgen maar de dagmenu’s gebruik om wat ritme en rust in mijn dagen te krijgen, zonder dat ik over eten hoef na te denken.

Beetje geduld misschien 🙂

Ik begin één dezer dagen met een afvalvoorsprong waarbij ik in een paar uur zo’n 5-7 kilo zal verliezen, in de vorm van een bevalling van mijn baby die er echt helemaal klaar voor is. Het kan dus zijn dat je ietsje langer moet wachten op een reactie op mail, maar ik reageer altijd (en het komt ook altijd goed!!). Alvast bedankt voor je geduld <3

Fijne dag en tot snel!

Liefs, Sharon

Meld je hier aan voor de gratis Voedzo Lente Challenge!!!

0 reactie

 1. Janine 1 week geleden

  Vraagje, stuur je een weekmenu of moeten er elke dag boodschappen worden gedaan? 😉

  • Auteur
   sharon 1 week geleden

   Haha! Je krijgt drie weekmenu’s 😀

 2. Lotte 1 week geleden

  Hoi Sharon, wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Ik kan me alleen nergens inschrijven (als ‘member’). Klopt dat, of doe ik iets verkeerd?

 3. Birgitte 1 week geleden

  Hoi Sharon, ik wil heel graag mee doen. Kan me alleen nergens inschrijven of heb ik iets over het hoofd gezien. Groetjes Birgitte

 4. Renske 5 dagen geleden

  Hoi Sharon,
  Even voor de duidelijkheid is dit een gratis challenge of kost dit 27.50 euro.
  Groetjes..

  • Auteur
   sharon 4 dagen geleden

   Hai Renske, de weekmenu’s zijn gratis en als je het extra programma wilt is het 27 euro 🙂

 5. Mariëlle 5 dagen geleden

  Wil graag meedoen, maar zit er geen ader onder het gras? Dat ik na 3 weken van alles moet afnemen qua producten?
  Groetjes Mariëlle

  • Auteur
   sharon 4 dagen geleden

   Hai Mariëlle! Je kunt je gratis aanmelden voor de menu’s en je bent nooit verplicht producten af te nemen, en je kunt je ook uitschrijven van de mails (altijd onderaan de mail deze optie) als je geen zin meer hebt 🙂

 6. M. Bergman 4 dagen geleden

  Graag ontvang ik ook de menu’s

  • Auteur
   sharon 4 dagen geleden

   Hai Manon, je kunt je inschrijven via de link 🙂

 7. Karin 4 dagen geleden

  Ik die graag mee aan de gratis voed zo challenge lente.
  Groetjes karin

  • Auteur
   sharon 4 dagen geleden

   Hai Karin, je kunt je inschrijven als je de link onderaan het bericht volgt 🙂

 8. nicolet 3 dagen geleden

  hallo Sharon ik ben vegetarier kan ik ook mee doen heb je daar ook een menu voor?

  • Auteur
   sharon 3 dagen geleden

   Hai Nicolet, ik geef per avondmaaltijd suggesties voor vegetarische opties en alternatieven 🙂 Zie ook via de link 🙂 xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*