Ik ben dun en zo word jij het ook

8 Comments

  • Wat een goedstuk! Ik ben diegene die eigenlijk liever niet naar het strand gaat omdat ik mij niet prettig voel in een badpak, dat terwijl ik dat eigenlijk heel stom van mezelf vind omdat ik heel trots ben op het lichaam dat 38 weken vol trots een tweeling heeft gedragen. Wat zitten mensen toch raar in elkaar hรจ! Gelukkig zijn er mensen zoals jij die dan weer even perspectief bieden en je helpen herinneren waar het echt om gaat!

    • Lief Lindsy, dankjewel voor het delen ๐Ÿ™‚ Wat een prestatie heb jij behaald, geweldig! Het was voor mij ook een enorme openbaring dat het veel meer waarde toevoegt om gewoon lekker te spelen met je kinderen op het strand, en te genieten, in plaats van onzeker te zitten en je afvragen of mensen je buik zien (of wat dan ook ๐Ÿ˜€ ). Ik herken het helemaal en het is echt een vrijheid om dat te veranderen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ Geniet ervan <3

  • Hi Sharon, zo herkenbaar je verhaal hierboven over diรซten. Wat voor mij een eye opener is geweest, is mijn eerste bezoek aan een sauna. Daar liepen vrouwen rond waar ik twee keer in paste. Dat is echt een boost geweest voor mijn ego. Nu heb ik vrede met mijn vormen.
    Omdat ik 5 dagen van de week werk, heb ik gezocht naar bezigheden waar ik blij van word. Al heel lang wilde ik weer Tai-Chi beoefenen. Telkens waren de cursussen die ik vond te laat op de avond. Gelukkig nu een gevonden die op een schappelijke tijd is. En op vrijdagavond ga ik samen met mijn hond behendigheid trainen. Niet dat ik de behoefte heb om wedstrijden te gaan doen of zo. Gewoon, lekker bezig samen met mijn hond in de buitenlucht.

  • Mooi gezegd. Je moet iets doen omdat je het zelf wil, niet omdat iemand anders het doet. Maar je wordt inderdaad wel overspoeld met boeken, blogs, vlogs, foto’s en artikelen van mensen die hun sixpack en smoothie tonen en zeggen dat je dit ook heel makkelijk voor elkaar kunt krijgen. Maar je moet het inderdaad doen als je het zelf wil en het doen op een manier die bij jou past. Soms vind ik het wel eens lastig om te relativeren en om tevreden te zijn met hoe ik het doe en niet een ander te benijden. Lief zijn voor jezelf is zeker heel belangrijk hierbij ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *