Aardappelschotel met gehakt en aubergine

Deze maaltijd staat in onze gratis Eetplanner. De Eetplanner is een gratis maaltijdplanner, waarmee je binnen no-time je maaltijdplanning voor volgende week hebt gemaakt. Altijd een gedoe wat je komende week weer gaat eten? Wij helpen je 🙂 Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

Aardappelschotel met gehakt en aubergine
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
    Porties
    4
    Porties
    4
    Aardappelschotel met gehakt en aubergine
    Stemmen: 0
    Score: 0
    Stem op dit recept!
    Recept Afdrukken
      Porties
      4
      Porties
      4
      Ingrediënten
      Porties:
      Instructies
      1. Verwarm de oven voor op 210 graden. Rul het gehakt in een wok. Fruit de uitjes, knoflook en aubergine erbij. Voeg de aardappelblokjes en paprika toe. Bak 10 minuten mee en roer af en toe. Roer de crème fraiche er doorheen en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas er overheen. Zet 15 minuten in de oven. Serveer met de sla.
      Notities

      Vegetarisch? Vervang het gehakt grote witte bonen.

      Zuivelvrij? Neem een scheutje plantaardige room of sojayoghurt in plaats van crème fraiche en vervang de kaas voor 4 el hummus om erbij te serveren.

      Tags in het bericht
      ,

      Geef een reactie

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *