FIT! challenge: doe het samen!

Fit worden! Samen is leuker dan alleen. Sommigen gaan lekker samen naar de sportschool, of doen iets anders samen, heerlijk. Mij lukt dat op dit moment niet, maar dat betekent niet dat je het niet samen kunt doen. Ook al sta je dan met je goede bedoelingen voor een YouTube filmpje, helemaal alleen, je kunt het echt samen doen.

Doe je met me mee met de FIT! challenge (ik schreef hier al waarom ik ‘m doe, en hier hoe het eruit gaat zien), zoek dan iemand met wie je het gaat doen. Niet samen in je woonkamer (al mag dat natuurlijk), maar ik bedoel vooral iemand die je accountable houdt. Die je aanmoedigt, die je begrijpt, die je wilt helpen om je doelen te behalen. Samen is het gewoon veel leuker.

Deze persoon hoeft niet eens zelf mee te doen. Het kan ook een partner zijn die je ‘s avonds van de bank schopt (figuurlijk). Of, nog beter, iemand of een groepje die met je meedoet, én een partner die je van de bank schopt (wederom figuurlijk).

Zoek de mensen om je heen. Vraag ze, nodig ze uit.

Hoe kun je dat doen?

Je kunt bijvoorbeeld met vriendinnen een App groep starten, of een Facebook groep. Zo kun je elkaar telkens op de hoogte houden en elkaar aanvullen. Zo wordt het ook persoonlijk. Ik ben maar ik, en ik post om te inspireren. Je eigen invulling kan anders zijn, en het is fijn als je daar over kunt sparren met andere mensen.

Dus, verzamel je groep mensen!

Wil je alle updates ontvangen over de FIT! challenge? Je inschrijven op de FIT! challenge maillijst (dit is iets anders dan onze nieuwsbrief) is je beste optie. Dan zie je zeker alle updates voorbij komen 🙂

Schrijf je hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *