Doe mee met de gratis Zomerchallenge! 21 dagmenu’s op basis van 1500 kcal en normaal eten

Doe mee met de gratis Zomerchallenge! 21 dagmenu’s op basis van 1500 kcal en normaal eten
9 juni 2017 sharon

Aankomende maandag gaat de eerste Zomerchallenge van start! Vorig seizoen hebben we de Lentechallenge gedaan en we vonden het zo leuk, dat we dit elk seizoen gaan doen. Elke challenge komt dus voor een seizoen langs en start elke maandag van de maand (behalve dit keer, omdat we letterlijk in het vliegtuig zaten afgelopen maandag). 

De Zomerchallenge bevat 21 dagmenu’s op basis van 1500 kcal. De meeste mensen vallen af op basis van 1500 kcal, en het is niet teveel, en niet te weinig. Omdat gezond eten ook heel normaal kan zijn, zijn de menu’s niet graanvrij, niet glutenvrij, niet zuivelvrij, etc. Vegetarische opties worden gegeven en vegetarische maaltijden zitten er ook in zo hier en daar. Ik volg de richtlijnen van het WHO op het gebied van vrije suikers (niet heel veel dus), en de menu’s zijn dan ook vrij van geraffineerde suikers. Dat vind ik dan wel weer belangrijk.

Gewoon, echt eten, niet teveel, niet te gek, voor mensen die geen allergieën hebben. Je kunt het gebruiken om een paar kilo kwijt te raken, of gewoon voor de handigheid van het hebben van recepten en menu’s, wat je wilt.

Als je aanstaande maandag mee wilt doen, meld je dan nu hier aan.

En anders doe je volgende maand mee 🙂

Liefs!

Comments (19)

 1. Anneke 12 maanden geleden

  Hoi! Ik wil graag meedoen, maar als ik een account aan probeer te maken krijg ik een melding dat mijn gebruikersnaam fout zou zijn. Maar ik moet daar mijn emailadres invoeren….
  Hoe kan dit?

  • Auteur
   sharon 12 maanden geleden

   Hai Anneke, we gebruiken altijd de e-mailadressen als gebruikersnaam. Staat er misschien een spatie achter je emailadres wanneer je die typt? Of heb je wel al een account gemaakt – of moet je die nog maken? Laat me weten, je kunt ook even mailen naar [email protected]

 2. [email protected] 12 maanden geleden

  Goedemorgen, ik wil heel graag meedoen aan deze zomerchallenge…. benieuwd hoe jullie werken!
  Komt er een weekmenu zodat ik straks boodschapppen en plannen vooruit kan maken? Dat werkt voor mij vaak het beste
  Hoor graag! Vrolijke groet Mijke

  • Auteur
   sharon 12 maanden geleden

   Hai Mijke, je kunt direct inloggen en het weekmenu inzien 🙂 (zie ook mailinstructies, evt. in spam) Liefs!

 3. [email protected] 12 maanden geleden

  hey het lukt me echt niet om me optegeven heb het nu al een paar x geprobeerd kom er maar niet in… graag zou ik me bij deze willen opgeven

  • Auteur
   sharon 12 maanden geleden

   Wat lukt er precies niet? Misschien kan ik je helpen 🙂

 4. Sanne 12 maanden geleden

  Zooooo fijn dit! Ik heb de lentechallenge ook gedaan. Nou ja, gedaan… ik heb er veen waardevolle informatie uit gehaald. Vooral de hoeveelheden zijn belangrijk voor mij en de heerlijke recepten zijn een fijne bijkomstigheid. Ik houd me er niet heel strikt aan, maar let er wel meer op dan voorheen en ben sinds begin april zo’n 4 kilo kwijt. Waarschijnlijk nog max 2 te gaan en dan is het mooi geweest voor mij. Oh ja, er gaat best af en toe een klein taartje, patatje of pizza naar binnen hoor 🙂 Anders was er vast veel sneller al meer af geweest. Maar omdat er maar een beetje af hoeft, ben ik niet heel streng tegen mezelf.

  • Auteur
   sharon 12 maanden geleden

   Ahh wat leuk om te lezen Sanne!! Heerlijk dat het je helpt en nog fijner dat je het zo lekker eigen kunt maken 😀 Makes my heart happy 😀 xx

 5. Marije 12 maanden geleden

  Helaas lukt het ook mij niet…Ik krijg de melding dat hij de pagina niet kan vinden bij het inschrijven.

  • Auteur
   sharon 12 maanden geleden

   Hij doet het wel! Misschien was er kort een foutje, hij doet het nu wel 🙂 Anders even mailtje sturen 🙂

 6. Marjet 12 maanden geleden

  Hoi Sharon,

  Bij mij lukt het aanmelden ook niet. Ik heb al een account, maar als ik inlog blijft hij me doorsturen naar de algemene homepage (waar ik dan weer moet inloggen) of ik krijg ‘page not found’. Ik heb al even een mail gestuurd naar [email protected] :-).

  • Auteur
   sharon 12 maanden geleden

   goeie oplossing 😀

 7. Betty 11 maanden geleden

  Hoi Sharon,

  Ik heb vandaag een account aangemaakt en de cursus De baas over suiker aangeschaft. Ik wil ook graag de zomerchallenge toevoegen, maar als ik ingelogd ben en klik op inschrijven wordt de pagina niet gevonden…

  • Auteur
   sharon 11 maanden geleden

   Hai Betty, doet ie dat nog steeds? Anders even mailtje sturen naar [email protected] 🙂 xx

 8. Corinne 11 maanden geleden

  Ik dacht leuk om mee te doen. Begint 3 juli. Nu 20 minuten bezig geweest om me aan te melden. Wil helaas niet lukken en geef de moed maar weer op.

  • Auteur
   sharon 11 maanden geleden

   Wat voor melding krijg je dan?

 9. [email protected] 11 maanden geleden

  ik heb de zomer challenge niet in mijn cursussen staan. dus kan de weekmenu niet zien. heb er mij wel voor ingeschreven.

  • Auteur
   sharon 11 maanden geleden

   Hai! Misschien is er iets mis gegaan? Je kunt je alsnog inschrijven, of eventjes via mail contact openemen zodat je precies kunt laten zien wat jij ziet bij ‘mijn cursus’. Liefs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*