Van suiker word je niet dik. Of wel? Wat?

Van suiker word je niet dik. Of wel? Wat?
7 november 2016 sharon
Categorie: Gezond eten, Suikervrij

Reacties (8)

 1. Joyce 1 jaar geleden

  Amen! 🙂

 2. Rianne 1 jaar geleden

  Wow! Geweldig mooi geschreven, Sharon! Jouw meest favoriete tip van dit moment is zo waar, maar tegelijk zo moeilijk… Maar dit stukje is voor mij zeker weer een stapje richting herstel… jij weet wel waarvan! Liefs!

  • Auteur
   sharon 1 jaar geleden

   Haaa Rianne, ik geloof in je! <3

 3. Annemiek 1 jaar geleden

  Helemaal mee eens! Ik was ooit mager door dieeten, maar wist dat ik zó weer kon aankomen omdat ik zo weinig at, en mijn lichaam zo op reservestand stond, dat elke twix twee kilo meer inhield. Ik leefde een strak regime en was alleen maar in gevecht met mezelf en hield anderen op afstand. Toen wilde ik gezond worden omdat ik wilde gaan dansen, wat eerste resulteerde in drie jaar binge eating, maar omdat ik meer energie kreeg merkte ik dat het steeds leuker werd om te dansen en theater te spelen. Nu eet ik normaal en oefen ik door de weeks allemaal leuke musical dansjes waar ik mee bezig ben en ik zie er slanker/fitter uit dan voorheen (ik ben dan wel 8 kilo zwaarder maar dat komt omdat ik eerst al mijn spieren kwijt was). Ik heb spijt dat ik ook aan een dieet begonnen ben en zou iedereen ervoor willen waarschuwen. 🙂 Maak van je eigen lijf geen gevangenis…! leef en hou van jezelf, no matter what your size is

  • Auteur
   sharon 1 jaar geleden

   <3 mooi gezegd

 4. rachel 1 jaar geleden

  Vooral het feit dat je door loze voeding je lichaam geen vullende voeding meer kunt geven vind ik persoonlijk een goed argument om suiker als een extraatje te zien en niet als een onderdeel van je menu. Hoe moeilijk het soms is om zoetigheid te laten liggen. Al kan ik dit veel makkelijker als ik sowieso minder suiker eet. Maar helemaal zonder kan ik niet is mijn ervaring.

 5. Marion 1 jaar geleden

  Lieve Sharon, je berichten inspirerenmij. Je weet waar je over praat en doet dat met enorme passie. Ik herken je verhaal hierboven en heb gemerkt dat het makkelijker is geworden om suiker als extra te laten staan door zoveel mogelijk vers te eten. De eerste keer nee zeggen tegen gebak is de moeilijkste. Daarna wordt het makkelijker en gaan mensen het ook als gewoon zien. Ik kijk uit naar je volgende stukje inspiratie.

  • Auteur
   sharon 1 jaar geleden

   Hai Marion, dankjewel voor je ontzettend lieve berichtje!! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*