Welke probiotica gebruik ik?

Welke probiotica gebruik ik?
30 mei 2012 sharon

0 reactie

 1. Monique 6 jaar geleden

  Solgar Advanced Multi Billion-Dophilus, die gebruik ik.
  Vegan en suikervrij. Ik heb diverse merken geprobeerd, maar deze is (voor mij) absoluut de beste.

 2. Agnes 6 jaar geleden

  Hoi Sharon, wat een welkome blog aangezien ik aan de antibiotica zit en van plan ben hierna een probiaticakuur te nemen. Die antibiotica valt ook niet echt goed.. Monique, waar koop jij jouw probiotica? Zou het inderdaad wel fijn vinden als het suikervrij is.

 3. linda 6 jaar geleden

  Waarom gebruiken julie de probiotica? Preventief of wegens darmproblemen? Heb zelf geregeld last van mijn darmen, o.a. verstopping. Wilde de Pharma Nord proberen, maar baal van de dextrose. Heb je hier geen last van Sharon?

  • Auteur
   sharon 6 jaar geleden

   Nee geen last van, maar stom dat het erin zit. Ik doe soms een kuur om mijn lichaam een beetje te helpen. (bijv in allergiemaanden). groetjes!

   • linda 6 jaar geleden

    Ook geschikt om je lichaam te helpen als de darmen het moeilijk hebben neem ik aan? Ik ga de kuur komende week toch maar eens proberen. Zit zo niet lekker in mijn vel.

 4. linda 6 jaar geleden

  Gevonden! Plantaardige probiotica zonder toevoegingen: http://www.superfood.nl/supplementen?cat=51 Alleen heb ik hier bar weinig verstand van. Sharon, heb je enig idee of een van deze 4 opties geschikt is om als kuurtje te gebruiken zoals je zelf Pharma Nord gebruikt? 🙂

 5. Sanne van der Wende 3 jaar geleden

  Gefermenteerde groenten bevatten natuurlijke pro biotica en je kan het heel makkelijk zelf maken

  • Auteur
   sharon 3 jaar geleden

   klopt!

 6. Karin 3 jaar geleden

  Mijn zoontje van 6 is erg vaak ziek. Deze maand is hij maar 1 week fit geweest. 🙁 Nu las ik dat dit kan komen doordat hij als baby een jaar antibiotica heeft gehad en dit zijn darmflora erg verstoord heeft. Heb je ervaring met probiotica voor kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*