Gratis cursus: Leer je kinderen groenten eten!

Na een lange dag kom ik thuis, moe en behoefte aan een maaltijd. Onverwacht komt mijn man niet thuis eten en sta ik er alleen voor. Ik heb geen zin, maar dapper sleep ik mezelf de keuken in en maak iets simpels. Trots dat ik tóch een verse maaltijd op tafel heb getoverd, dek ik de tafel en verzamel mijn kinderen. Mijn zoon (2) werpt een schuine blik. ‘Ugh. YUK.’ Smeert wat saus over de tafel en dat was het. Dochter (4) vertelt 100 verhalen, zegt dat ze genoeg gegeten heeft en vraagt of we klaar zijn. Twee onaangeroerde bordjes.

Argh! Wat kun je doen? Waarom eten ze niet? Hoe blijft het leuk en gezellig aan tafel, als je kinderen dat doen? En hoe leer je ze eten? Hoe kun je een goede, gezonde eetomgeving creëren waarin kinderen goede, gezonde en zelfstandige eters worden? Hoe zorg je ervoor dat ze groenten aanraken?!!!

Deze vragen en meer neem ik mee in deze gratis minicursus ‘Leer je kinderen groenten eten’. Het is geen doe-dit-en-al-je-kinderen-eten-alles-binnen-een-week maar het geeft je richting, houvast en tips hoe je dit kunt bereiken in je eigen huis. De cursus is het best geschikt voor ouders van kinderen in de leeftijd 0-6 jaar.

Gelukkig is de beste manier om je kinderen te helpen direct de fijnste en meest ontspannen methode voor jezelf. Je hoeft niet meer te doen. Doe minder 🙂

Deze gratis cursus duurt 7 dagen. Je krijgt elke dag een nieuw cursusonderdeel tot je beschikking, zo in je mailbox. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Familiemaaltijden

  2. Mijn kind eet niet

  3. Eten wat de pot schaft

  4. Zij bepalen hoeveel zij eten

  5. Jij bent het goede voorbeeld

  6. Betrek je kinderen

  7. Groente dippen tijdens het koken

Schrijf je nu in!

*deze cursus is 100% gratis

* je gegevens worden niet gedeeld met derden!

[gravityform id=”9″ title=”false” description=”false”]