Wentelteefjes met kapjes

Bij ons worden de kapjes niet gegeten, niemand wil ze echt eten. Om ze niet weg te gooien, probeer ik er tegenwoordig wat van te maken. Anders zo zonde van eten en van het budget! Afgelopen weekend maakte ik wentelteefjes, een succes 🙂 Natuurlijk ontzettend standaard, maar bij deze het recept. In elk geval #verspillingsvrij 🙂

  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 1 tl kaneel
  • 1 el suiker/palmsuiker/honing/vanillesuiker
  • beetje boter
  • 6-8 kapjes of oud brood

Klop de eieren met de melk en meng met kaneel en suiker. Laat de kapjes één voor één weken in de melk. Verhit de boter in de pan en bak de kapjes aan beide kanten goudbruin. Serveer met een beetje honing, of gewoon zo.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *