Gratis coaching tijdens de feestdagen

Goed nieuws! Deze decembermaand coachen we jou om de komende feestdagen je meest zelfverzekerde feestmaand ooit te maken!

Tijdens de feestdagen komen de massa’s koek, snoep, toetjes en verrukkelijke maaltijden uit de keuken, meer dan in elke andere maand. Niet alleen dat, het is ook drukker. Met veel sociale momenten, familie. Vele mensen voelen zich gestrest, druk, met ellenlange to do lijstjes. En misschien is het in deze gekke Corona tijd juist minder. En wellicht juist meer, omdat de bezoekjes, sociale contacten en de vele heerlijke maaltijden zich meer spreiden over de dagen en weken.

Zie je op tegen die dagen vol eten? Voel je je niet fijn rondom de bakken chocoladepepernoten, kerstkransjes en luxe desserts? Wil je niks eten, en tegelijkertijd juist alles? Zie je er tegenop, voel je dat je altijd moet compenseren, ben je bang dat je aankomt?

Daar is een oplossing voor. Met intenties, mindset, gezonde grenzen en fijne communicatie kun jij deze feestmaand je beste ooit maken. Wij, Henrike (psycholoog) en Sharon (voedingscoach) delen deze feestmaand onze coaching, expertise en ervaring aan via Instagram en Facebook. We helpen je en bemoedigen je deze feestmaand om er een te gekke, mooie feestmaand van te maken. Deze maand is uitermate geschikt om te oefenen in grenzen aangeven, leren wat je lekker vindt, jezelf toestemming te geven om te genieten en vrij te zijn van schuld en schaamte.

Waar gaan we dit doen? Volg ons op Instagram en lees elke dag de dagelijkse post die ik vroeg in de ochtend online zet! Klik hier om ons te volgen @intuitiefleven.

Heb je geen Instagram? We posten ze ook op de Facebook pagina van Intuïtief Leven Academie, klik hier!

Like, deel en tag degenen die hier ook vrolijk van worden 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.