Intuïtief eten, het eerste exemplaar

Bijzonder feestelijk nieuws, het nieuwe boek Intuïtief Eten is binnen! Het allereerste exemplaar 🙂 Je ziet ‘m hier op mijn Instagram.

Ik heb al een aantal boeken gemaakt en het is altijd weer bijzonder. Uren en uren werk, schrijven, reviewen, herlezen, herformuleren, en dan vervolgens 100 keer door de opmaak heen lopen en weer en nog een keer. Je kent ‘m al van binnen en buiten, digitaal. En dan opeens het echte exemplaar in handen. Zo gaaf!

Ik hoop dat dit boek iedereen bereikt die zo graag gezonder wil eten, maar het niet lukt. Dit boek is je boek. Ik ben er ontzettend trots op. Ik ben natuurlijk onwijs objectief 🙂 Maar serieus, ik heb voor dit boek al een aantal interviews gehad die nog uit moeten komen en de mensen die het al gelezen hebben zijn het eens: dit boek is uniek, als geen ander boek voer voeding geschreven. 

Er is geen goed of fout, slecht en geen dingen die je allemaal moet doen. We laten het niet zien met regels, of hoe het allemaal zou moeten. En tóch geeft het je een heleboel inzichten over jezelf, je eetpatroon en waarom je doet wat je doet. We houden je een spiegel voor en laten je ontdekken wie je bent en wat je waard bent. Liefde is een sleutel!

Aanstaande dinsdag ligt het boek in de boekhandel en wordt het geleverd vanuit de webshops.

Bestel ‘m hier via Bol.com.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *