Nationale Suiker Challenge

De online training

IK EET SUIKERVRIJ

Gezond eten als levensstijl

– met 2 gezonde weekmenu’s

– 14 online lessen.

– ontdek je de voordelen van gezond eten zonder toegevoegde suikers.

We gaan maandag van start, doe je mee?

Zonder Moeite Lekker En Gezond Eten

Je krijgt informatie zodat je zelf kunt leren keuzes te maken op het gebied van suikers, tussen alle opties die er zijn tegenwoordig. Ik leer je hoe je ontspannen met suiker om kunt gaan en gezond kunt eten, zodat je alle goede voedingsstoffen binnen krijgt en niet overweldigd raakt van de stress.

Met onze 2 praktische dagmenu’s en extra recepten helpen we je op weg, terwijl je met de 10 online lessen toegewijd kunt leren over suiker, balans en gezond eten voor een goed gewicht en een gezond eetpatroon.

Mijn voeding bestaat nu uit pure producten. Ik voel me fitter, heb minder trek en een mooiere huid. Nu ben ik blij zonder suiker. Thanks.

– Sandra –

Lekkere en Gezonde Weekmenu’s 

Bij de online cursus krijg je toegang tot 2 weekmenu’s met met gezonde recepten zonder toegevoegde suikers, ook met vegetarische opties.

Met alle onzekerheden over eten wordt er hier mee afgerekend. Ik doe het op mijn gemak en ben steeds bewuster aan het eten. Voor mijzelf maar vooral ook voor mijn dochtertje die ik een gezonde en lekkere levensstijl mee kan geven zonder suiker. Heel erg bedankt!

– Macha –

Hoe gaat de cursus te werk?

  • De e-training wordt online gevolgd op VoedZo.nl
  • 14 dagen lang krijg je dagelijks nieuwe informatie die je direct kunt toepassen!
  • Je krijgt elke dag een bericht in je inbox met de nieuwe les van die dag.
  • 14 Heerlijke dagmenu’s met ontbijt, lunch, dinerrecepten en tussendoortjes
  • Mogelijkheid tot vragen stellen aan Sharon

“Ik heb de cursus gevolgd en ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Het is ook een cursus zonder al te veel gedoe en geeft goede informatie! Top! Voel me zoveel beter zonder honger en al inmiddels 4 kilo kwijt.
Dank hiervoor!”

– Melanie –

Dit is wat je leert…

Je hebt zelf een goede balans bepaald voor je suikerinname

Je weet het verschil tussen natuurlijke en geraffineerde suiker

Je weet wat vrije suikers zijn

Je bent zelfverzekerder over je keuzes

Je weet hoe je kunt zien hoeveel suiker er in een product zit

Je bent niet bang om ‘nee’ te zeggen tegen een hype

Je weet dat het eten dat je wel eet belangrijker is dan het eten dat je niet eet

Je kunt zelfstandig verantwoorde en gezonde keuzes maken

Je kunt deze bewuste keuzes maken uit eigen wil en gewoonte, zonder dat je bang gemaakt wordt

Wij houden ook niet van spam, daarom worden je gegevens niet gedeeld met derden

Volg mij op Facebook!

OVER SHARON

Al sinds 2010 schrijf ik over mijn ontdekkingen in de natuurlijke gezondheidswereld op voedzo.nl. Sinds ik mijn eetpatroon volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Suikervrij eten geeft je geen garantie voor 100% gezondheid, maar het is in elk geval wel de beste basis die je kunt hebben.