Baby Voedzo Vanna is geboren!

Afgelopen maandagavond 27 maart is ze geboren hoor! Ons lieve Amerikaantje: Vanna Eliza! Met 41+1 weken was het naar mijn idee ook echt tijd, en opeens was ze er, met sneltreinvaart de wereld in! Ze is geweldig, ontzettend schattig en onze nieuwe mooierd. Met mij gaat het ook goed, herstel gaat snel en fijn – die eerste week borstvoeding vind ik altijd een beetje doorbikkelen, maar ook daar komt een einde aan binnenkort. Ze is al over geboortegewicht, rustig en houd best wel van slapen. En van melk. En van poepies.

Maandagavond na het eten zaten we nog heerlijk in de tuin te genieten van het avondzonnetje. Ik forceerde mijn man nog een buikfoto te maken in onze tuin. Na posten op Instagram (prioriteiten…) ging ik douchen en begon de bevalling. We waren net op tijd in het ziekenhuis en mijn lieve vriendin was net op tijd om de bevalling te doen en onze dochter geboren te laten worden net na 22.00 uur.

Wij genieten heerlijk van deze bijzondere eerste weken (ik word er bij elke baby beter in!) en het mooie weer en af en toe wat slaap helpen daarbij 😀

116 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *