Grijp je kerstkorting!

Dit jaar hebben we opvallend veel kerstkortingen, volgens mij is dat nog niet eerder gebeurd in Voedzo history. Maar liefst 4 verschillende acties lopen er! Ons kerst e-book voor het goede doel, de gifvrije pannenset, de Sugarchallenge e-books en Suikervrij Slank! Daarnaast heb ik net wat leuke Kerstrecepten gepost, zorg dat je ze niet mist (zie hier) 🙂

Begin het nieuwe jaar met Suikervrij Slank en Gezond: 40 euro korting!

Suikervrij Slank en Gezond is ons succesvolle en populaire programma van de Sugarchallenge. En natuurlijk gaat er in januari weer een Sugarchallenge van start! We hebben het programma vernieuwd, zodat het een heel compleet programma geworden is van maar liefst 13 weken. Niet alleen leer je alles over suiker, je bloedsuikerspiegel, gewicht en doe je 30 dagen lang de Sugarchallenge, na de Sugarchallenge helpen we je om je eigen balans te vinden, zodat je het makkelijk volhoudt en het een succesvolle en blijvende aanpassing in je levensstijl kunt maken. Maandag 11 januari begint het feest, dus een perfecte start van het nieuwe jaar!

Klik hier voor meer info.

Kerst e-book (voor het goede doel)! 5 euro korting!

Ons Kerst e-book hebben we met alle bloggers gemaakt voor het goede doel. Vol met geweldige recepten voor kerstdiners of lekkere snacks. Meer informatie kun je hier lezen. Nu krijg je met de code kerst 5 euro korting, dus het boek is geen €12,50 maar nu €7,50! Bestel ‘m hier

Sugarchallenge e-books met meer dan 30% korting tot Kerst!

Om je zoveel mogelijk keuze en inspiratie te geven voor de komende feestdagen ontvang je tot en met 24 december a.s. bij jouw bestelling op ALLE Sugarchallenge e-kookboeken ruim 30% korting. Je betaalt geen 11 euro, maar slechts € 7,50 per titel. Kies uit:

Tip: kook gerechten uit de verschillende e-kookboeken en print de receptenpagina´s uit voor je bezoek om mee te nemen!

Om de korting te ontvangen vul je in de winkelwagen bij de opmerking ´kortingsbon code´ (even aanklikken) de code kerstmis in (denk eraan om even op ´kortingsbon toepassen´ te klikken zodat je korting ook verrekend wordt :-).

Gifvrije pannen: 10% korting!

Bak je nog met teflon pannen? Deze mogen niet meer verkocht worden, Marianne heeft een blog geschreven over haar ervaring met deze nieuwe gifvrije pannen. Bij ahealthylife.nl, zie deze link, kun je ze voor een mooie prijs aanschaffen. Nu wordt het nog mooier want je krijgt 10% korting met de code voedzo! De korting is geldig t/m 31-12-2015. Bestel ze hier.

 

Tags in het bericht
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *