Linda stelt zichzelf voor

2 Comments

 • Hey Linda! wat leuk dat je je hier voor stelt ^^
  En wat toevallig dat ik precies hetzelfde heb gehad..
  Ik las via via een artikel over het 40 dagen zonder suiker plan,
  helemaal dol enthousiast heb ik mitchell erover verteld..

  Maar helaas hij was niet zo snel over te halen, maar misschien kunnen we er samen een keertje naar kijken? misschien kan ik wel mee doen?
  want ik heb dus gelezen dat je van suikers vaak hoofdpijn krijgt, depressief kan worden en dat het je weerstand omlaag haalt.
  Overigens wil ik niet afvallen, dus ik zou van jou wel eens willen weten hoe ik dit dan kan aanpakken!

  groetjes en tot snel

  • Hoi Valery,

   Haha en wat leuk dat jij hier reageert en dat je ook zo enthousiast bent! Iedereen kan de cursus doen hoor en we kunnen zeker weten heen en weer mailen om tips uit te wisselen, maar de cursus samen doen gaat denk ik niet lukken, tenzij jij ook besluit vrijdag te beginnen? Ik (wij) in ieder geval wel, ben de dagen al een hele week aan het aftellen, dus ik wil eigenlijk niet meer langer wachten 🙂

   Ik hoef ook niet af te vallen, maar met het 40 dagen zonder suiker plan hoef je ook niet per definitie af te vallen. Ik heb ergens gelezen dat je het voor jouw lichaam ideale gewicht bereikt als je gewoon normaal eet. Als je te dik bent, val je af en als je te mager bent, kom je misschien wel iets bij.

   Ben je wel al enigszins bezig met natuurlijk eten/leven? Ik namelijk wel al een tijdje, weet ook vanwege mijn opleiding al wel goed waar ik op moet letten. Kan me voorstellen dat het lastig is als je nog helemaal van voren af aan moet beginnen, hoewel op deze site (Voedzo.nl) heeel veel nuttige informatie te vinden is natuurlijk. Behoorlijk schrikbarend waar overal suiker in zit trouwens, ik heb echt boodschapkratten vol met spullen opgeruimd vanwege de suikers die er in zitten! Een blog over de grote schoonmaak en boodschappen volgt komende week ergens 🙂

   Groetjes,
   Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *