Waar is mevrouw Voedzo mee bezig?

 

Copyright Diana Emanuela Fotografie

Zo, even een stukje info achter de schermen vandaan. Op Voedzo lijkt het misschien iets rustiger, dat is ook zo, maar niets is minder waar. Natuurlijk deel ik dat graag even met jullie!

Nieuwe onderwerpen onderweg…

Ik ben bezig met allerlei nieuwe onderwerpen, waarvoor ik me nog een beetje aan het oriënteren ben en info/boeken aan het lezen. Sommige info heeft wat langer nodig om een plekje in te nemen, en dat duurt even. Dat is nu aan de gang, ik verwacht straks weer allemaal hele leuke artikelen. Die zijn er nu ook al hoor, maar die toestroom blijft dus komen, echt.

Nieuwe site!

Dan de website. De laatste maanden zijn er veel problemen geweest met de site en eindelijk denken we te weten waar dat aan ligt, ook al gaat het nu erg goed qua bereikbaarheid. Het komt erop neer dat er een nieuwe site moet komen. Ook daar zijn we maar druk mee (we = huize Voedzo = meneer Voedzo). Het kan zijn dat een aantal functies het niet meer doen, zoals bepaalde pagina’s. Dat wordt dan allemaal opgelost. Yaay! De nieuwe website wordt weer een stuk leuker, gezelliger en functioneler. Heel leuk dus!!!

Een nieuwe baby Voedzo

Zwanger! Ja, dat ook! Er groeit een nieuwe baby Voedzo in mij, heel gezellig! We zien natuurlijk heel erg uit naar de komst, zo eind mei. Het duurt nog even, ik zit nu in mijn vitale maanden, dus laat ik daar lekker van genieten 😉 Daarnaast is de andere baby Voedzo inmiddels een Voedzo peuter, ook heel gezellig en uitdagend. Ik heb naast Voedzo en degezondemama.nl een full-time moederschap, dus het wordt er zeker gezelliger op, en ook drukker. Gelukkig is het leuk!

Chocolade en e-books

Op dit moment zit ik ook nog eens tot in mijn oren in de chocolade. Er komt namelijk een chocolade e-book aan, maar ook nog een cupcakes&muffins boek, een taarten&cakes boek en een desserts&ijs boek. Ja, ik hou mezelf graag bezig! Na deze e-book fase wil ik me gaan richten op gewone boeken. Hoe en wat precies, dat weet ik nog niet, maar dat komt goed. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe fase, en met mij een heel aantal van jullie geloof ik. Ik weet dat niet iedereen dolgelukkig wordt van e-books, maar ik hoop dat jullie begrijpen dat dit mijn beloning is voor alle tijd&moeite die in Voedzo (en degezondemama) zitten, op laagdrempelige, haalbare manier. Dit is voor mij heel belangrijk, want zonder dit bestaan zou er geen Voedzo zijn. Ik hoef niets te doen met adverteerders en betaalde posts, dit heb ik altijd zo gewild en dat is nog steeds zo. Ik hou van onafhankelijk zijn. Maar, ik ben zelf ook toe aan echte boeken, mijn kookboekverslaving is er niet voor niets. Dus, het wordt een leuk nieuw jaar en ik heb er zin in.

Kerst e-book voor ‘t goede doel

En dan hebben we nog kerst! Kerst komt er weer aan, en alle Voedzo bloggers zijn heel druk met het samenstellen van heerlijke snacks en gerechten voor een prachtig Kerst e-book! Voor de verandering zal de opbrengst van dit boek volledig voor een leuk, mooi, goed doel zijn, wat we gauw bekend zullen maken.

Je ziet het, er komen heeeeeel veel nieuwe, leuke, gezellige dingen aan! Ik heb er echt zin in!

 

10 Comments

 • Hey Sharon,

  Gefeliciteerd met al deze nieuwe ontwikkelingen, zowel letterlijk in jouw, als daaruiten! Zelf ben ik ook zwanger, ons propje wordt eind maart geboren.
  Onlangs heb ik toch besloten om jouw e-boeken te kopen en ik ben heel blij! (Ook al ben ik idd geen e-boek fan).
  Ik wens je veel inspiratie, creatie en rust toe om dit alles voor elkaar te krijgen en natuurlijk hele fijne feestdagen!
  Ik ga zo de raw gevulde speculaas maken 🙂

  Fijn weekend. Lfs Dayenne

 • Wauw Sharon, klinkt allemaal geweldig, maar vooral je zwangerschap! Super, van harte! Uit ervaring weet ik dat het heel gezellig is met twee ukken om je heen ;-).

  • Ja daar sluit ik me helemaal bij aan. Toen ik 1 kleintje had dacht ik wauw het mooiste wat er is, is je kind zien/horen lachen. Maar sinds de 2e er is (inmiddels alweer bijna 2 jaar) vind ik het nóg mooier om de kinderen elkaar aan het lachen te zien maken. Of heerlijk samen kroelen/ kletsen/ zingen… eindeloos vermaak!
   Gefeliciteerd met je zwangerschap, geniet ervan en ook van het uitkijken naar al dat mooie wat in het nieuwe jaar komen gaat! Ik ben heel benieuwd naar de kerst- en chocoladerecepten!

 • Hey lieve mevrouw Voedzo, wat heerlijk, een mei-baby!!, van harte gefeliciteerd! Namens een medestander in de zoektocht naar een beter funktionerend lijf!! ( die regelmatig even voor een beetje bijstand heel dankbaar op Voedzo scharrelt)
  X x Gerda

 • Hoi Sharon, wat leuk, gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Geniet maar lekker vd zwangerschap en wat goed bezig ben je
  Voor volgend jaar! Ik kijk er enorm naar uit, ook naar je ‘echte’
  Boeken!
  Ook zal ik nog wat e-books v je aanschaffen, ook omdat ik
  Heel dankbaar ben, dat er iemand is die zoies als voedzo
  Is begonnen, dat is nl iets waar ect wel behoefte aan is, maar
  Niet iedereen kan dat.

  Vrgroetjes marja

 • Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en alle ontwikkelingen. Kom maar op met het E-books, heb de meeste van de andere al en kijk uit naar weer nieuwe recepten. Ben zelf niet zo creatief maar kan het wel goed namaken 😉
  Netjes een printje van gemaakt en ingebonden. Werkt super en ook nog eens betaalbaar 😉
  Maar een ‘echt’ kookboek is ook erg welkom voor bij de ‘echte’ boeken verzameling.
  Succes met alles en tot de nieuwe site blijf ik deze gewoon lekker volgen.

 • Yes, die nieuwe e-boeken klinken goed! Ik ga er ook maar eens tussen kijken. En heel leuk, zo’n inkijkje in je plannen & bezigheden. Laat maar komen dat papieren boek, ik ben er klaar voor! 🙂

 • He van harte!

  Juist ik ben wel fan van E-books, want al die spullen, ik ontspul graag een beetje :).
  Ebook op de iPad en altijd recept op t aanrecht, of mee uit winkelen voor de juiste ingrediënten.

  Benieuwd naar de nieuwste recepten, leuk!

 • Proficiat!
  Zo te lezen wordt 2014 een jaar bomvol nieuwe ontwikkelingen, ik ben reuze benieuwd 🙂
  Heel veel succes, geluk en plezier met alle projecten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *