Ik ben jarig en lanceer het tofste wat ik ooit gemaakt heb!

Vandaag ben ik 33 geworden en dat vier ik! Ik heb iets heel tofs gemaakt (samen met mijn man voor alle techniek, eer wie eer toekomt 😉 ) en ik ga jullie erover vertellen 🙂

Voedzo bestaat bijna 8 jaar. Ik heb nooit de wens gehad een blog te beginnen, health foodie te zijn, food health coach te zijn, mensen te inspireren met mijn schrijfsels, of überhaupt plezier in koken te hebben en mijn eigen recepten te creëren.

Ik kreeg wel heel veel zin 8 jaar geleden om mensen te helpen gezond te eten met mijn recepten. Ik was toen net begonnen met mijn ‘gezond-eten’ journey en het was mijn grootste wens om het mensen zo makkelijk mogelijk te maken. Ik wilde een tool maken waar ik mijn recepten in kon zetten, zodat mensen alleen maar recepten hoefden uit te kiezen, in hun planner konden zetten, en een boodschappenlijstje konden creëren. Elke week weer. Makkelijk gezond eten, zonder al het gedoe.

Ik maakte trouw maandenlang recepten en maakte (de lelijkste) foto’s van alles. Ik was toegewijd. Totdat ik erachter kwam dat dat tool bouwen niet zo makkelijk zou zijn, veel werk zou kosten. Niet door mij, maar een programmeur. Ik vond dat geen fijn proces, en ben er toen mee gestopt. Voedzo was er al, dus ik ben gewoon door blijven bloggen. Vele zijwegen genomen, allerlei dingen gedaan, zelfs een Eetplanner gelanceerd. Maar het was nog niet zoals ik ooit hoopte dat het zal zijn. De reden waarom ik Voedzo ooit gestart was.

En vandaag is het zover.

Ik heb mijn tool!

En hoewel ik al heel wat Eetplanners gemaakt heb, voel ik in alles dat het met dit nieuwe tool opeens allemaal bij elkaar komt. Wat ik altijd heb gewild, wat bij me past, waar ik van geniet, flexibel (voor mij en jullie) en dankzij het gemak van de techniek (waardoor ik er veel minder werk aan heb) kan het gratis!

Ik ben hier zo blij mee. Het is zo tof om na al die jaren opeens te beseffen: dit was mijn initiële plan en opeens is het er!!! En beseffen dat dít Voedzo is, dat dít helemaal is zoals ik graag de wereld (jullie) help in die gezonde voedingsreis. Dit is voor mij reden voor een feestje 🙂

En mijn verjaardag natuurlijk.

Hoe werkt het precies?

Je kunt je gratis inschrijven (ja gratis, je zit nergens aan vast, je wordt nergens toe verplicht, je hoeft écht niks te kopen, nee écht niet) en dan zie je de Eetplanner. Het is nog in beta, we zullen de komende weken/maanden hard werken om het te verbeteren.

Elke woensdag zet ik een nieuwe Eetplanner klaar, met 7 avondmaaltijden.

Deze planning kun je overnemen, aanpassen, recepten wisselen, verwijderen, en favorieten toevoegen. Ik schrijf de recepten op basis van 4 personen, maar je kunt het aantal personen aanpassen per recept. Als je je planning goed hebt gezet naar wens, kun je een boodschappenlijst genereren en die printen of naar jezelf mailen. Je kunt toevoegen, afstrepen, etc.

Op dit moment beginnen we met een paar avondmaaltijden, maar blijf het volgen, want voor je het weet staan er héél véél avondmaaltijden in, plus verantwoorde ontbijtjes, snacks, lunches.

En ik wil ook wat extra’s doen, namelijk vriendendiners, picknicks, toetjes, taarten, koek bij de koffie. Een goede portie soulfood dus.

Ik ben ontzettend enthousiast en blij, ik hoop jullie ook.

Aanmelden kan hier.

En ik ga nu een brownie bakken 😉 YES! Happy Birthday to me 😉

Tags in het bericht
, ,

29 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *