NIEUW: VoedZo Kookclub

We hebben heel leuk nieuws! Vanaf nu is er de VoedZo kookclub. Een leuke, ontspannen en gezellige manier van koken. Lekker alleen of samen met de kinderen (volgende keer zal ik breder lachen op de foto, dit is de ‘ik heb een pasgeboren baby’ look).

​​Dit betekent dat je elke 2 weken een nieuw recept krijgt, in de vorm van een illustratie. Deze kun je printen, sparen, in een map doen, oefenen, herhalen, perfectioneren naar eigen smaak en variëren.

Werken met vaste basisrecepten is een gouden sleutel om meer comfortabel te worden in de keuken. Door een recept echt te leren, goed te leren en weten hoe je ‘m kunt variëren en aan kunt passen aan de behoeften van jou en je gezin, wordt koken steeds makkelijker en ontspannender.

En voor de ouders onder ons: het helpt ook om onze kinderen te betrekken. Als ze klein zijn kunnen ze een beetje helpen en rommelen, maar naarmate ze ouder worden beginnen ook zij de recepten echt te kennen. Hoe fijn is het als je kind straks meer kan maken dan kant-en-klare noedels, een gebakken ei en een pizza uit de oven?

Per recept geef ik tips hoe je deze samen met je kinderen kan maken, waar je op kunt letten en hoe je je kinderen op de best mogelijke manier kunt begeleiden wanneer ze willen helpen 🙂

Deze manier van leren koken helpt je om je smaak te ontwikkelen, je eigen voorkeuren erin aan te brengen.

Hoe werkt de kookclub? Als VoedZo member krijg je elke twee weken een nieuw recept. Deze kun je oefenen, eigen maken en voor de ouders: uitproberen met je kinderen. Stap voor stap krijg je die goede basis waar je je hand niet omdraait voor een fijne maaltijd of een heerlijke traktatie.

Zin om mee te doen? We beginnen met spaghetti! 🙂

Klik hier om je aan te melden als VoedZo member.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *