Penne met groene groenten en zalm in witte wijnsaus

Langzaam maar zeker stappen we over om al mijn recepten in onze Eetplanner op te nemen. De Eetplanner is een gratis maaltijdplanner, waarmee je binnen no-time je maaltijdplanning voor volgende week hebt gemaakt. Altijd een gedoe wat je komende week weer gaat eten? Wij helpen je ? Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus
Stemmen: 1
Score: 3
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus
Stemmen: 1
Score: 3
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de snijbonen en wijn toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de spinazie, citroen, roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Meng met de gerookte zalm en peterselie. Serveer.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.

Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.

Zuivelvrij? Vervang de roomkaas door geroosterde pijnboompitjes

Tags in het bericht
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *