Pompoenpasta met salie

Deze maaltijd staat in onze gratis Eetplanner. De Eetplanner is een gratis maaltijdplanner, waarmee je binnen no-time je maaltijdplanning voor volgende week hebt gemaakt. Altijd een gedoe wat je komende week weer gaat eten? Wij helpen je! Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

Pompoenpasta met salie
Stemmen: 1
Score: 5
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
    Porties
    4
    Porties
    4
    Pompoenpasta met salie
    Stemmen: 1
    Score: 5
    Stem op dit recept!
    Recept Afdrukken
      Porties
      4
      Porties
      4
      Ingrediënten
      Porties:
      Instructies
      1. Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de pompoen gaar in ongeveer 8-10 minuten. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de salieblaadjes toe en bak ze even mee. Voeg de pesto en tijm toe. Meng met de pompoenblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de spirelli, fetakaas en veldsla.
      2. Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta. Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta. Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door geroosterde pijnboompitten, neem basilucumpesto ipv groene pesto.
      Tags in het bericht
      , , ,

      Geef een reactie

      Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *