Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten

Dag 1

Deze maaltijd staat in onze gratis Eetplanner. De Eetplanner is een gratis maaltijdplanner, waarmee je binnen no-time je maaltijdplanning voor volgende week hebt gemaakt. Altijd een gedoe wat je komende week weer gaat eten? Wij helpen je ? Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Kook Tijd
30
Porties
4
Kook Tijd
30
Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Kook Tijd
30
Porties
4
Kook Tijd
30
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een stoofpan. Bak de kippendijfilets goudbruin aan beide kanten. Leg ze even apart en bak de paprikareepjes een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, sinaasappel, zongedroogde tomaten, bouillon en tijm toe. Leg de kippendijfilets er bovenop en laat 15 minuten stoven met deksel op de pan. Zet het vuur laag. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout.Serveer met de rijst.
Notities

Vegetarisch? Serveer met neutrale tofu of falafel (bak deze dan even apart in een koekenpan)

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *