Zomerse bami met taugé en pindasaus

Zomerse bami met taugé en pindasaus
11 juli 2018 sharon
Door recept

Langzaam maar zeker stappen we over om al mijn recepten in onze Eetplanner op te nemen. De Eetplanner is een gratis maaltijdplanner, waarmee je binnen no-time je maaltijdplanning voor volgende week hebt gemaakt. Altijd een gedoe wat je komende week weer gaat eten? Wij helpen je 🙂 Je kunt je gratis aanmelden via deze link.

Zomerse bami met taugé en pindasaus
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Zomerse bami met taugé en pindasaus
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Porties
4
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties:
Eenheden:
Instructies
  1. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in de pan en bak de courgette en paprika. Voeg na 5 minuten de taugé, sojasaus, melk en pindakaas toe. Verhit een paar minuten, voeg eventueel wat water toe. Breng op smaak met peper en zout indien nodig. Serveer met bami en eitjes.
Notities

Zuivelvrij? Neem plantaardige melk.

Glutenvrij? Neem rijstnoedels.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*