Heel veel recepten voor kinderen!

Tussendoortjes voor Kinderen

krentenbolscones2Een heel leuk boek met zoete en hartige tussendoortjes. We denken snel aan zoet, maar ook hartige tussendoortjes worden erg gewaardeerd door kinderen. In het boek staan 10 ideeën voor zoete tussendoortjes en 10 ideeën voor hartige snacks. Leuk, lekker en simpel. Kijk hier voor meer info.

Dinerrecepten voor Kinderen

nasiNou ja. Voor kinderen. Voor het hele gezin. Een gezonde levensstijl zonder pakjes, zakjes, potjes en blikjes kan in eerste instantie nogal wat uitzoekwerk opleveren. Zeker als je –net als ik– ben opgegroeid met pakjes en zakjes en ook gewend bent zo te koken.

Er bestaan vele prachtige kookboeken met fantastische recepten, die ik ook zelf graag gebruik. Maar soms wil ik gewoon ‘normaal’ eten. Gewoon spaghetti, rijst, iets simpels. Iets wat ik eerst uit blik, potje, pakje of zakje haalde. Ik heb veel geëxperimenteerd en gelukkig kan ik nu zonder probleem deze gerechten zelf maken. Eigenlijk is het namelijk niet zo lastig, je moet alleen net even weten hoe. Kijk hier voor meer info.

Typisch kinderen!

poffertjesEr zijn van die typische kindergerechten die ik mijn kinderen niet zo graag geef in de vorm dat ze meestal worden aangeboden. Ze zijn ongezond. Maar heel eerlijk, soms heb ik zelf ook zin in ‘typische’ kindergerechten! Een broodje hamburger, pannenkoeken en patat gaan er hier ook wel in. Het kost iets meer werk wanneer je ze zelf maakt, maar ze zijn gelukkig nog steeds bijzonder lekker. Zo kun je ook verantwoord je kinderen af en toe een snackmaaltijd geven en er zelf ook van genieten. Kijk hier voor meer info.

Ontbijt voor kinderen

Notenbrood7Goed ontbijten is belangrijk, dat weten we natuurlijk allemaal. Het wordt ons ook vaak verteld. Maar wat is nu eigenlijk een goed ontbijt, welk ontbijt past bij je kind, waar heeft je kind behoefte aan? Het ene kind heeft ’s ochtends veel minder trek dan het andere kind. Hoe ga je daarmee om? Daarnaast zijn de ruim 35 recepten ook heel goed te gebruiken als lunch inspiratie! Kijk hier voor meer info.

Smoothies en ijsjes

Magnums3Misschien kennen jullie de kindersmoothie recepten al, en de fantastische kinderijsjes. Dan word ik spontaan ook weer kind, voor die ijsjes 😉 Vergeet ‘m niet helemaal uit te lezen voor de leuke bundel die we nu hebben met alle boekjes in één!

Bakken met kinderen

bosvruchten cheesecake6Hoe leuk ik het ook vind om steeds weer nieuwe recepten uit te proberen, soms is het fijn om gewoon was basisrecepten te hebben en die goed meester te maken. En af en toe eens wat variëren bijvoorbeeld. In dit e-book deel ik mijn favoriete basisrecepten die ‘altijd goed’ zijn. De recepten zijn vrij van geraffineerde suiker, zuivel en gluten. Kijk hier voor meer info.

Dan: alle boeken bij elkaar met korting!

Gezien de e-books nu allemaal uitgebracht zijn, heb ik meteen een bundel gemaakt met korting, zodat je ze voor een leuke prijs allemaal tegelijk kunt aanschaffen. Handig he.

Klik hier voor alle boeken samen in de bundel!

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *