Een recept voor exotische kokosballetjes

8 Comments

  • LET WEL OP: als je de balletjes in je mond doet als ze nog heel warm zijn kan het zijn dat de hete palmsuiker, die gesmolten is in het bolletje (hoort zo) er uit kan lopen. Dus brandt je tong niet!!
    Ik ben ook heel veel bezig met kokos koken en bakken de laatste tijd. Enne… graag gedeeld, hoor. Ik vind het zelf ook super als ik recepten hier vind, want het is érg lastig dingen kopen met alles waar ik zelf intolerant voor ben.

    Mocht ik weer wat hebben, dan laat ik weer van me horen.

  • klinkt inderdaad als een heerlijk recept. Alleen: hoe zit het met de glycemische waarde van kleefrijstmeel? is dat niet erg hoog en dus vergelijkbaar methet innemen van pure witte suiker?

  • De officiële naam Indische naam voor dit recept is Kelopon 🙂
    Een jarenlange traditie in onze familie en ben blij dat ik nog steeds deze Indische hapjes mag eten 🙂 vraag me wel af of de pandan suikervrij is (?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *