Raw chocolate recepten

19 Comments

 • Dit is echt zaaaaalig. Toen ik het aan het maken was had ik mijn twijfels. Het was ook best nattig. Ik heb er zelf ook wat walnoten doorheen gedaan en een klein beetje Tutti frutti . Echt zaaaalig!! Het vult ook best dus je hebt er ook niet veel van nodig. Als ik nu een lekkere trek heb, neem ik 1 van deze i.p.v geraffineerde suiker rotzooi! Heel erg bedankt weer! Ben zo blij met deze website en deel het ook maar met een ieder die het wil zien πŸ™‚

 • Dit is echt mijn favoriet momenteel om standaard in de vriezer te hebben liggen dat ik wat lekkers bij de thee heb als ik uit school kom einde van de middag.
  Ik heb ze woensdagavond gemaakt met gedroogde pruimen i.p.v. dadels en dat smaakt ook erg goed. Wel minder kokosolie gebruikt dan bij het standaardrecept, werd al smeuΓ―g genoeg :-).

  • Hoi Jouke, ik vind ze ook zaaaaaalig en inderdaad handig om wat gezonds in huis te hebben voor bij koffie of thee πŸ™‚
   Weet jij hoelang ze goed blijven in de vriezer??

 • Vanmiddag heb ik het gemaakt, wel met twee kleine aanpassing. In plaats van stevia of honing heb ik er een halve theelepel agave siroop in gedaan (maar ik vindt het te zoet, de volgende is gewoon zonder), daarnaast heb ik 50 gram kokosvet gebruikt en vond ik het meer dan genoeg! Ik vindt het heel erg lekker en kan ik nu 1x in de week genieten van en klein stukje chocolade. Bedankt voor het recept.

 • Ik vind ze ook echt zaaaaalig lekker, haha. Heerlijk! Ik kon niet stoppen met eten. Heb het in ijsblokvormpjes gedaan, 15 gram per stuk ongeveer en ik heb er denk ik 6 op. Voelde me meteen wel een beetje slecht, maar ze zijn zooo fijn!!!

 • Sharon, hoe slecht is dit nu om hier veel van te eten? Als ik eenmaal een stukje op heb lijkt het wel of ik niet meer kan stoppen. Pfff…ze zijn zo lekker, maar dat ik constant hiervan zit te eten is natuurlijk ook weer niet de bedoeling. Hoewel het wel suikervrij is…. maar teveel gezonde vetten zijn ook weer niet goed, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *