Kerststol

Kerststol
15 december 2011 sharon

Comments (8)

  1. Auteur
    sharon 5 jaar geleden

    Natuurlijk kun je ook speltmeel gebruiken en amandelmelk ipv sojamelk. En voor het spijs kun je ook deze gebruiken: https://voedzo.nl/recepten/recept-voor-marsepein-suikervrij-veganistisch-en-lekker/

  2. Jessica 5 jaar geleden

    Mmmm!
    Wat is je meeladvies voor een glutenvrije versie?

  3. Jouke 5 jaar geleden

    Lijkt me idd erg lekker! Hoeveel gram is de gist per zakje?

    • Auteur
      sharon 5 jaar geleden

      7 gram per zakje 🙂

  4. Monique 5 jaar geleden

    Ik heb ‘m net gemaakt. Er is volgens mij ergens iets niet helemaal goed gegaan. Flink brood met veel spijs. Morgen nog maar een plakje proberen, het vult volgens mij wel erg goed. De spijs is wel goed gelukt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*