Koken uit Simpel van Ottolenghi

Ik houd van kookboeken en #kookboekkoken. Waarom? Het helpt je om nieuwe combinaties te maken, nieuwe technieken te leren en niet onbelangrijk: nieuwe heerlijke recepten!

Mijn kookboek op het aanrecht is momenteel Simpel van Ottolenghi. De recepten zijn écht Simpel. Niet per se snel (sommigen wel), niet per se met de makkelijkste ingrediënten (sommigen wel), maar simpel zijn ze. En je kunt gemakkelijk terug zien of ze snel of niet snel zijn, etc.

Ik maakte de gebakken rijst uit de oven (dat was leuk!!) met olijven, granaatappelpitjes en (zelfgeraapte?) walnoten.

En een geweldige pasta met geroosterde aubergine uit de oven (zie hier). Niet normaal lekker. Dé manier om aubergine klaar te maken.

Echt genieten, en lekker simpel dus 🙂

Aanrader! (deze is het).

Tags in het bericht
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *