Nog een suikercursus? Waarom?

Jep. Je hebt het misschien al gezien. Ik heb onze 14 daagse suikercursus (niet te verwarren mijn online coachingprogramma Sugarcoach van 12 weken, echt gericht op een volle 12 weekse training in gedragsverandering met een journal) volledig vernieuwd. Helemaal opnieuw geschreven dus.

Ik was van plan ermee te stoppen. Soms is genoeg genoeg, vind ik. Ik ben daar heel makkelijk in. Er is zoveel.

En toch kriebelde het. Want ik heb ooit de eerste geschreven, ruim 6 jaar geleden. Ik weet hoe moeilijk suiker kan zijn, ik weet waar mensen tegenaan lopen, ik ken de knelpunten.

Er bestaat veel over suiker. Maar weinig mensen die NIET bang voor suiker zijn – en het ook gewoon durven te eten – schrijven over gezond met suiker omgaan. En dat is dus eigenlijk heel waardevol en krachtig. Ik heb het hele traject doorlopen, het is bekend terrein.

Er zijn zoveel misverstanden. Suiker is te moeilijk, te makkelijk, kost veel tijd, is duur, etc.

Ik weet dat iedereen kan leren gezonde gewoonten te creëren rondom suiker. Met elk budget. Elke levensstijl. Elke kookkunst. Of gebrek aan dat alles. Het ziet er misschien anders uit voor ons allemaal, maar dat geeft niet. We zijn tenslotte ook allemaal anders 😉

Dus, een nieuwe Sugar Bootcamp. Fris, fruitig, vers van de pers.

Een bootcamp zonder ‘bang zijn voor eten’. Geen gedoe. Gericht op gezonde gewoonten en gezonde richtlijnen. Volgens de wetenschap. Ik leer je wat onzin is, waar je geen tijd aan hoeft te verspillen. En ik leer je direct wat wél handig is om te weten.

Ben je iemand of ken je iemand die graag gezonde suikergewoonten wilt leren, en wil je even snel bootcampen op dit onderwerp?

Meld je dan nu aan, nu nog met 10 euro korting 🙂

Tags in het bericht
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *