VoedZo is terug! :)

Je leest het goed. Voedzo is terug! Misschien had je het al voorbij zien komen. Ik ben druk bezig geweest om alles weer up and running te krijgen 🙂

Ik ga weer vol inspiratie bloggen, Instagram deed ik al graag, zeker alles over gezond gezinsleven. De Voedzo Facebook pagina is weer tot leven gekomen en ik heb nu zelfs een Facebook groep die ik weer actief zal bijhouden. En waar velen zo naar verlangen: ja, er komen weer veel meer recepten langs dan je gewend bent van afgelopen tijd. Gewoon, omdat het kan.

Al heb ik wel wat op Instagram gedeeld soms. Zie bijvoorbeeld de scones, pannenkoeken, nacho’s uit de oven, ijs uit de blender, of deze heerlijke spaghetti met balletjes, ideaal voor grote groepen.

Maar hoe dan precies?

Een jaar geleden kwam ik terug uit Amerika en ik was niet meer dezelfde persoon. En Voedzo = mijn ding, mijn kind, mijn boodschap. Maar die boodschap is heel erg veranderd. Ik houd nog steeds van gezond eten hoor. Maar niet meer zo met regels. Ik vind regels niet leuk. Vrijheid is hét. Gewoon normaal eten, gezond eten, zonder regels, uit vrije wil. Dat vind ik leuk.

Ik kon dat toen niet op Voedzo zien. Niet volledig. En nu wel.

Voedzo wordt dat nu.

Ik wil van Voedzo het platform maken, de blog, waar je heerlijke recepten kunt vinden, waar je leest over gezond eten, waar je leert dat je je niet schuldig hoeft te voelen en waar ik je ga vertellen dat je net zo waardevol bent met 5 kilo meer of minder.

Dat je kunt werken aan snaaibuien en het snacken ‘s avonds, of aan je suikerverslaving, en dat het niet een makkelijke weg is, en ook niet perfect hoeft, maar dat je verbetering zult zien.

Ik wil een platform waar je (nog meer) leert dat het niet allemaal perfect hoeft, dat je nooit perfect zult worden, en dat dat ook niet nodig is.

Ik wil je helpen eetgewoonten te creëren die gezond zijn, uit vrije wil.

Ik wil je leren dat je jezelf in de spiegel ziet en denkt: wat zie ik er weer fantastisch uit. Wat zit m’n haar goed. Check die lach. Ik ben geweldig!

Aan jezelf werken is echt goed, en je eetgewoonten verbeteren ook. Maar ik wil je blijven wijzen op het grotere plaatje. Dat je eetgewoonten echt niet het grootste gedeelte uitmaken van je gezondheid. (waat? Nee echt idd). Zal binnenkort schrijven waar ik dat nou weer vandaan haal 😉

Maar echt.

Vrijheid. Balans. Gezond eten. Gezelligheid. Soulfood. Body image.

En recepten.

Ik heb er zin in 🙂

Liefs, Sharon

ps. Ik deelde laatst al mijn rabarber kruimeltaart! Heb ‘m vandaag weer gemaakt met rabarber uit de plattelandswinkel. Waar ook verse kersen waren (tip!). Zie ‘m hier. Direct een leuk uitje met de kinderen 😉

Blijvend afvallen? Klik hier voor mijn afslankprogramma met Slank Journal

Geen zin om je maaltijden te plannen? Klik hier voor mijn maaltijdplanner.

Tags in het bericht

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *