Hulp nodig met MAAT houden tijdens de feestdagen?

Lieve mensen, welkom op mijn nieuwe website. De feestdagen komen eraan en via de nieuwsbrief begreep ik dat veel mensen kunnen opzien tegen de feestdagen, omdat het zo moeilijk is om maat te houden. Al die lekkere dingen ook. Ik snap het.

Ik zit zelf in het proces van het kwijtraken van mijn zwangerschapskilo’s en dat gaat langzaam, maar zeker. Dat is een bewuste keuze, ik heb geen zin om allerlei offers te maken zodat het sneller gaat. Dus, ik geniet er gewoon extra lang van 🙂

Waar ik echter niet zo’n zin in heb, is dat ik in december opeens een paar kilo erbij heb, die ik afgelopen maanden op m’n dooie gemak ben kwijtgeraakt. Wat er af is, houd ik er wel liever af.

Ik merkte aan jullie overweldigende respons dat ik niet de enige ben. Daarnaast vind ik december zo ontzettend geweldig. December is voor mij een maand om te genieten, lekker te eten en lekker met mensen te connecten. Dus, hoe combineer je die twee verlangens?

De grote vraag 🙂

Om die reden heb ik een GRATIS e-coachingstraject opgezet, die op 18 november begint. Als je je aanmeldt, ga ik je de komende 6 weken mailtjes sturen en tips geven over maat houden, maar ook over december & feestdagen, soulfood, gezelligheid, en handige recepten voor als je echt geen tijd hebt. Ik ga je helpen, a la Slank Journal, om bepaalde gekke ideeën in ons hoofd een beetje af te breken en je af en toe wat gezonde, relaxte suggesties ervoor in de plaats voor te houden.

Wil je dat graag, meld je dan hier aan.

2 Comments

  • Hoi Sharon, is het te doen als een aanvulling op/na slankjournal? Die heb ik namelijk nog niet helemaal afgerond (gaat wel heel goed, eind week 10 nu), maar die decembermaand is hier ook altijd wel vol ( met eten ook ja). En dan is slankjournal wel afgerond. Dus dacht misschien als extraatje erachteraan. Is dat verstandig of beter niet? Groetjes Susan

    • Hey Susan! Ja dat kan prima! Als je zelf merkt dat het even teveel is, kun je deze aan de kant leggen, maar er zullen ook veel simpele hulpzame tips tussen zitten, in bijvoorbeeld fijne recepten 🙂 liefs!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *