Happy jetlag day voor mij! Terug in Nederland.

Zoals aangekondigd, we zijn weer in Nederland. Voor de volgers die graag de wat meer persoonlijke updates volgen – deze is voor jullie. Afgelopen maandag zijn we geland en de jetlag is aanwezig, zeker ook bij de kinderen. Mijn baby van 10 weken lijkt er het minst last van te hebben, wie had dat gedacht (ik heb andere ervaringen met andere baby’s 😉 ). De reis ging goed. 15 uur met 3 kleintjes is wel ambitieus, en het is gewoon flink doorwerken als ouder de hele reis (Films kijken? Wat is dat?) en dankbaar zijn voor elk uur dat voorbij is. En tegelijkertijd ging het heel goed, hebben de kinderen het heel goed gedaan. 

Veel mensen vragen zich af hoe het is om weer hier te zijn, maar het voelt eigenlijk heel normaal. Ik dacht dat ik los zou gaan in de AH, maar dat valt best mee. Ik ben blij dat ‘ie weer beschikbaar is, maar het blijft ook beschikbaar, dus wat vandaag niet kan, kan een andere dag 😉 Het is heerlijk om weer lopend naar de supermarkt te kunnen en veel met de fiets te kunnen doen. Makkelijk naar buiten te kunnen en de kinderen te laten spelen. Dat heb ik echt gemist. Het is fijn om verschillende steden dichtbij te hebben en de optie om daar binnen no-time te doen. Verder nog teveel jetlag en teveel met uitpakken bezig om echt iets gedaan te hebben 🙂

Waarom we eigenlijk teruggegaan zijn? We wilden eigenlijk een jaar langer blijven, maar halverwege afgelopen jaar besloten we dat 2 jaar genoeg was. Ik wilde graag weer naar Nederland en verder bouwen aan mijn dromen en wat ik voor Voedzo zie. Binnenkort zul je dat ook meer langs zien komen. Ik heb hele leuke ideeën waar nu veel meer ruimte voor is, veel meer tijd, heerlijk. Het voelt als de goede tijd om dit avontuur weer in Nederland voort te zetten, een nieuw seizoen met weer nieuwe dingen. Het wordt echt heel leuk!

Binnenkort kun je weer allerlei blogs verwachten, ik ga weer echt trouw schrijven. degezondemama wordt nieuw leven ingeblazen, waar ik enorm zin in heb en waar ik nu druk mee ben. Wil je dat volgen, kun je alvast de Facebook page volgen. Dan kom je het vanzelf tegen!! Ik hoop op volgende week, maar het ligt een beetje aan de aantal uurtjes slaap de komende dagen 😉 Op degezondemama ga ik schrijven vanuit persoonlijke belevingen op gebied van ouderschap, voeding voor kinderen, wie we zijn als moeder, vrouw en partner. Geen roddelpagina. Juist verbinden en bruggen bouwen – echt – de mommy wars mogen wat mij betreft eindigen. Alles in balans, iedereen in z’n waarde. Geen extreme dingen, ruimte voor iedereen. Zoals mijn dochter vaak zingt ‘I like you just the way you are’. Dat. Binnenkort dus.

Voor degenen die de foto’s op Instagram gaan missen – ik hoop dat we in Nederland en Europa verder kunnen gaan met de leuke foto’s en toffe dingen doen. Want hier kan het ook echt. In Amerika is onze reislust nog meer aangewakkerd en ik wil graag laten zien dat het hier ook echt gewoon kan. We hebben best een leuk land hoor! Je volgt me via deze link – ik plaats foto’s van mijn hoogtepunten van de dag – dat is vaak niet over eten, maar gerelateerd aan familie, reizen, natuur, etc. Omdat ik dat veel leuker vind.

Stay tuned, wordt gauw vervolgd 🙂

En weltrusten 😉

 

Tags in het bericht

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *