‘Reset’ week dag 3: to do lijstje voor deze maand

‘Reset’ week dag 3: to do lijstje voor deze maand
4 januari 2017 sharon
Categorie: Wellness

De ‘reset’ week kan voor mij niet zonder het maken van een lijstje. Een to do lijstje. Maar in dit geval een to do lijstje zonder teveel zware dingen. Natuurlijk zijn er een paar dingen die echt gebeuren moeten, ook op mijn lijstje. Daarnaast, wil ik leuke dingen op mijn lijstje zetten. Zodat ik ze niet vergeet. Niet omdat ik per se m’n leven vol moet plannen, het is vrij flexibel, maar ik plan zodat ik niet vergeet. Ik plan, zodat ik bepaalde goede voornemens niet vergeet uit te voeren.

Goede voornemens uitgewerkt!

Goede voornemens zijn tenslotte niets als je er niets mee doet. Voor mij betekent dit dat ik af en toe wat moet opschrijven, zodat ik het niet vergeet en wél doe. Het is dus een gunst aan mezelf.

Vandaag maak ik mijn lijstje voor deze maand. Met voldoende ruimte voor overige dingen, niks vasts, maar wel wat vriendelijke reminders. Wat vrienden die ik graag wil zien. Een paar boeken om te lezen. Een onderwerp waar ik me deze maand op wil focussen. Nog wat extra tripjes in de natuur hier, met de familie. Dat soort dingen kunnen ook op een lijstje!

Uiteraard gebruik ik mijn Passion Planner 🙂

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*