Adverteren

Voedzo heeft maandelijks meer dan 50.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit dagelijks. Voedzo heeft een gezonde maaltijdplanner (de Eetplanner), veel recepten, en informatieve blogs over gezonde voeding en een gezond leven. De doelgroep bestaat 95% uit vrouwen tussen de 25-45 jaar.

Op Voedzo geef ik bedrijven en producten de gelegenheid om te laten zien hoe je ons leven zowel gezonder als makkelijker maakt. Een samenwerking komt alleen tot stand als je bedrijf of product passend is voor Voedzo en de lezers.

Social media

  • Facebook 80.000+ likes
  • Instagram 5.000+ volgers
  • Facebook Voedzo groep 12.000+ leden
  • Nieuwsbrief 17.000+ actieve lezers

Advertorials

Het is mogelijk om je bedrijf, product of evenement onder de aandacht te brengen op Voedzo. Dit doe ik met een advertorial in de vorm van een blogpost die ik schrijf, zodat het aansluit bij de doelgroep. Deze blogpost wordt gedeeld op social media kanalen en nieuwsbrief.

Advertentie op social media

Het is ook mogelijk om je bedrijf, product of evenement via één van mijn social media kanalen onder de aandacht te brengen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een recept, informatieve post of een goeie praktische tip.

Partnership

Via deze manier van adverteren gaan we een lange termijn samenwerking aan en komt je bedrijf of product regelmatig langs in posts, recepten, je product in onze maaltijdplanner, of misschien wel video’s, tutorials of een challenge. Tarief in overleg.

Interesse? Neem contact op via info@voedzo.nl.