Contact

Voor vragen, opmerkingen, suggesties of wat goede woorden kun je een mailtje sturen naar: info@voedzo.nl

(helaas kan ik niet ingaan op vragen of ik naar persoonlijke eetschema’s wil kijken of het gezond is of niet, ik raad je dan een (natuur)diëtiste of gewichtsconsulent aan).

De inhoud & recepten op Voedzo
De inhoud en de recepten op Voedzo mogen niet worden overgenomen, met uitzondering van het citeren van één alinea met een link naar het volledige recept en / of artikel.

Reactiebeleid
Reacties met (zelf)promotie of onfatsoenlijke opmerkingen worden verwijderd. Het editen of reageren op dergelijke reacties is te tijdrovend, vandaar dat ze gewoon verwijderd worden.

Disclaimer
Aan de informatie op Voedzo.nl kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar beste weten. Voedzo is niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. Voedzo raadt u altijd aan een (natuurgeneeskundig) arts te raadplegen als u gezondheidsklachten heeft. Stop nooit uw medicatie of met het advies van uw arts/specialist zonder het raadplegen van uw arts/specialist.

Overige gegevens

Voedzo
KvK63765624
BTW NL855391091B01
Rabobank 0174.1610.42

Comments (2)

 1. Marieke 1 jaar geleden

  Hoi Sharon,
  Ik heb op 6 januari heb ik nav een post van jou op instagram de ‘ gezond zelfbeeld challenge’ besteld. Ik heb wel een afschrijving op 6 januari, maar kan de cursus nergens vinden. Ik heb ook het gevoel dat ik dit al eerder heb bericht aan je, maar kreeg toen geen antwoord. Zou je kunnen laten weten wat ik moet doen om hier nog aan mee te kunnen doen?
  Ik hoor het graag,
  groet,
  Marieke Hopman

  • sharon 1 jaar geleden

   Hai Marieke, goed dat je een reactie achterlaat. Ik heb je net een mail gestuurd. groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*