Over Voedzo

Hai! Welkom op Voedzo! Ik ben Sharon Numan en begon hier op Voedzo in 2010 als receptenblog, en nu werk ik als gezondheidstrainer. Want hoe fijn is het om trots te zijn op je eetpatroon en je lekker te voelen in je lijf?

Ik doe niet aan diëten (want dat heeft geen zin, hoe graag we ook zouden willen dat het wél werkte!), je moet niks en mag alles.

En toch, in die vrijheid van mogen en willen, kun je gezonde keuzes maken die voor jou werken, die je blij maken (niet alleen lichaam, maar ook mentaal, whoop!).

Je fijn en comfortabel in je lijf voelen, nooit meer bang zijn dat je controle verliest rondom chocolade, chips of pizza, en dat je kunt genieten van je leven ❤️

Dat lijkt nu misschien onbereikbaar, maar dat is het niet. Mijn VoedZo methode beschrijf ik uitgebreid in het boek Voed Jezelf Zo. Het boek leert je om een gezonde relatie met eten en jezelf op te bouwen, en geeft je handvatten hoe je met eten kunt en mag omgaan.

Wil je dit ook, lees dan Voed Jezelf Zo.

In het kort over mij:
Getrouwd (14 jaar). Moeder van 4 kinderen. Held = Jezus. Leert elke dag. Niet perfect. Houd van grote dromen. Nieuwe dingen. Mooie mensen. Lekker eten. Persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe uitdagingen. Dagtripjes. Natuur. Reizen. De wereld ontdekken. Avontuur. Hardlopen en fietsen. Mijmeren. Lenig zijn zonder doel. Een opgeruimd huis. Kookboeken. Intuïtief eten. Kaas. Koffie. Wijn.

Leer me beter kennen via Instagram 🙂