Over Voedzo

Succesvol lifestyle coach en auteur Sharon Numan richtte Voedzo.nl op in 2010. Sindsdien heeft ze ruim honderdduizend mensen begeleid en geïnspireerd naar een gezondere lifestyle en een gelukkiger leven.

Voedzo is het platform waar je heerlijke recepten kunt vinden, waar je leest over gezond eten, waar je leert dat je je niet schuldig hoeft te voelen en waar ik je ga vertellen dat je net zo waardevol bent met 5 kilo meer of minder.

Dat je kunt werken aan snaaibuien en het snacken ‘s avonds, of aan je suikerverslaving, en dat het niet een makkelijke weg is, en ook niet perfect hoeft, maar dat je verbetering zult zien.

Ik bouw op Voedzo een platform waar je (nog meer) leert dat het niet allemaal perfect hoeft, dat je nooit perfect zult worden, en dat dat ook niet nodig is.

Ik wil je helpen eetgewoonten te creëren die gezond zijn, uit vrije wil. En veel lachen 😉

(bekijk hier mijn boek Intuïtief Eten)

In het kort over mij:
Getrouwd (12 jaar). Moeder van 3 kinderen. Held = Jezus. Leert elke dag. Niet perfect. Houd van grote dromen. Nieuwe dingen. Mooie mensen. Lekker eten. Persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe uitdagingen. Dagtripjes. Natuur. Reizen. De wereld ontdekken. Avontuur. Familie en vrienden. Nadenken. Me-time. Sociale introvert. 5 km wandelroutes. Lenig zijn zonder doel. Kettlebells. Een opgeruimd huis. Kookboeken. Food Freedom. Meer lekker eten. Kaas. Spaghetti. Koffie. Kombucha. Brood bakken. Chai thee. Picknicks. BBQ. Tony’s Chocolonely.

Leer me beter kennen via Instagram 🙂