Doe mee met de gratis VoedZo Challenge!

Boost je gezondheid met de VoedZo challenge

Energieker, fitter en blijer in 21 dagen

Inclusief:

3 weekmenu’s vol gezonde recepten + boodschappenlijstjes

21 dagen lang waardevolle coachinglessen via mail

mogelijkheid tot vragen stellen

Waarom meedoen?

meer energie, fitter en gelukkiger

goed voor jezelf zorgen

verrassende inzichten!

leer nieuwe gezonde eetgewoontes

positieve benadering

simpel en makkelijk

“Ik heb de challenge gevolgd en ben zo blij dat ik dat heb gedaan! Het is ook een challenge zonder al te veel gedoe en je geeft simpele goede informatie! Top! Voel me zoveel beter zonder honger en al inmiddels 4 kilo kwijt.
Dank hiervoor!”

– Melanie –

Deze VoedZo challenge is geschreven door auteur en succesvol voedings- en lifestylecoach Sharon Numan. Na het begeleiden van meer dan 100.000 mensen naar een gezondere en lichtere versie van zichzelf, heeft ze nu al haar ervaring en kunde gebundeld in deze training. Met behulp van de nieuwste inzichten op gebied van psychologie, gezond eten en gedragsverandering neemt ze je mee naar een gezondere en energiekere versie van jezelf!

Mijn voeding bestaat nu uit pure producten. Ik voel me fitter, heb minder trek en een mooiere huid. Nu ben ik blij met simpel en lekker eten. Thanks.

– Sandra –

Hoe gaat de challenge te werk?

De e-training wordt online gevolgd op VoedZo.nl

21 dagen lang krijg je dagelijks nieuwe informatie die je direct kunt toepassen!

Je krijgt elke dag een bericht in je inbox met de nieuwe les van die dag.

21 Heerlijke dagmenu’s met ontbijt, lunch, dinerrecepten en tussendoortjes

Mogelijkheid tot vragen stellen aan Sharon

Met alle onzekerheden over eten wordt er hier mee afgerekend. Ik doe het op mijn gemak en ben steeds bewuster aan het eten. Voor mijzelf maar vooral ook voor mijn dochtertje die ik een gezonde en lekkere levensstijl mee kan geven. Heel erg bedankt!

– Macha –

Na 21 dagen…

Je leert simpel koken met verse ingrediënten

Je leert jezelf en je smaak beter kennen

Je bent zelfverzekerder over je keuzes

Je bent niet bang om ‘nee’ te zeggen tegen een hype

Je weet dat het eten dat je wel eet belangrijker is dan het eten dat je niet eet

Je kunt zelfstandig verantwoorde en gezonde keuzes maken

Je kunt deze bewuste keuzes maken uit eigen wil en gewoonte, zonder dat je bang gemaakt wordt

Start vandaag!

Normaal €37,-

nu tijdelijk HELEMAAL GRATIS!!!!

Schrijf je direct hieronder in

 

OVER SHARON

Al sinds 2010 schrijf ik over mijn ontdekkingen in de natuurlijke gezondheidswereld op voedzo.nl. Sinds ik mijn eetpatroon volledig heb omgegooid, voel ik me op vele fronten beter. Ik had elke dag hoofdpijn en was vaak misselijk, ik had een aantal kilo’s teveel en mijn energiepeil was soms wel heel laag. Daarnaast ben ik nu vrij om te eten waar ik zin in heb, en waar ik van geniet!