Ik deel graag mijn borrelsnacks op Instagram 😀 Ik houd van borrelplankjes en ik probeer elke vrijdagavond iets te regelen. Dat lukt niet altijd, maar superleuk als het wel lukt!
Dit heb je nodig
- Zak nacho’s
- 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
- 2 bosuitjes, in ringen
- geraspte kaas
- chiliflakes
- 1 avocado, in kleine blokjes
Voor de dip:
- beetje Griekse yoghurt
- snufje knoflookpieder
- peper en zout
- komkommer, in plakjes
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 190 graden.
- Leg bakpapier op een bakplaat. Verdeel de nacho’s over de bakplaat en leg de tomaatjes, ui en chili flakes er bovenop.
- Zet 10 minuten in de oven
- Laat even afkoelen en verdeel de blokjes avocado.
- Meng de yoghurt met de knoflook, peper en zout
- Serveer de nacho’s met de yoghurtdip en komkommer