Nacho’s uit de oven

Ik deel graag mijn borrelsnacks op Instagram 😀 Ik houd van borrelplankjes en ik probeer elke vrijdagavond iets te regelen. Dat lukt niet altijd, maar superleuk als het wel lukt!

Dit heb je nodig

  • Zak nacho’s
  • 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 2 bosuitjes, in ringen
  • geraspte kaas
  • chiliflakes
  • 1 avocado, in kleine blokjes

Voor de dip:

  • beetje Griekse yoghurt
  • snufje knoflookpieder
  • peper en zout
  • komkommer, in plakjes

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Leg bakpapier op een bakplaat. Verdeel de nacho’s over de bakplaat en leg de tomaatjes, ui en chili flakes er bovenop.
  • Zet 10 minuten in de oven
  • Laat even afkoelen en verdeel de blokjes avocado.
  • Meng de yoghurt met de knoflook, peper en zout
  • Serveer de nacho’s met de yoghurtdip en komkommer
Tags in het bericht
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *