• feb022016

    Ontbijten of lunchen met zuurkool

    Zuurkool was altijd op mijn ik-wil-dit-nooit-eten lijst. Totdat ik onbewerkt ging eten, meer groenten en vooral ook meer vergeten groenten.…

    Lees meer
  • jan282016

    Banaan pindakaas chocolade cheesecake (op basis van noten)

    Eindelijk is het gelukt mijn kerstcreatie uit te typen! Ik ben de zuivelvrije lezers niet vergeten, maar de laatste tijd…

    Lees meer
  • jan122016

    Tea tree oil voor de heling van puistjes en onzuivere huid

    Tea tree essentiële olie is één van mijn nieuwe favorieten. Niet alleen ruikt het heerlijk, het heeft ook nog eens…

    Lees meer
  • jan082016

    Filmjölk maken – Scandinavische yoghurt

    Ik heb interesse in Scandinavische yoghurt. Al heel lang. Toen ik in Amerika mijn kefirkorrels ging bestellen om de brouwerij…

    Lees meer
  • jan072016

    Switchel: een gefermenteerd drankje en gemakkelijk te maken

    Ik maak altijd van die complexe drankjes (niet echt, maar dat lijkt zo) als kefir en kombucha of jun thee.…

    Lees meer
  • jan062016

    Fruitcake met marsepein

    Fruitcake is één van mijn favoriete cakes rondom Kerst. Het is een ware smaakexplosie met al die verschillende ingrediënten, maar…

    Lees meer
  • jan062016

    Chocolade amandelfudge

    Wanneer ik zin heb in chocolade, flats ik vaak iets in elkaar, uit het hoofd natuurlijk. Dit keer was het…

    Lees meer
Load More