Mijn favoriete bananenbrood (gratis download)

Mijn favoriete bananenbrood (gratis download)
6 maart 2020 sharon

Wat we willen, is het leven in de keuken een beetje makkelijker en gezelliger maken. We maken simpele recepten die niet pietje precies komen, maar wel heel lekker zijn. We wilden het visueel maken, zodat het nog een beetje makkelijker wordt. Dat wanneer je bezig bent, zelfs meekijkende kinderen het eigenlijk vrij snel doorhebben en mee kunnen doen. Daarom werken we bijvoorbeeld met cups, waardoor een recept meer voelt als ‘een schepje hier en een schepje daar en roeren maar’.

Zo sta ik namelijk ook in de keuken, het blijft leuk en makkelijk (en lekker snel), en ik geef dat graag aan jullie door 🙂

Ik zie het zo voor me dat je je meest favoriete recepten verzamelt en bundelt in een map. Dat we brownies delen met de buren en meteen het recept mee kunnen geven. Dat we op visite gaan en wat twix repen meenemen, plus een mooi geïllustreerd recept. Dat dat verzamelboek groeit en groeit met je favoriete receptinspiratie, dat de gerechten een plekje krijgen in huis. En dat zelfs (eventuele) kinderen het oppikken en mee beginnen te bakken & koken.

Leuk om te verzamelen, leuk om cadeau te doen, en zelfs leuk om met kinderen te oefenen in de keuken 🙂 Leuk om op te hangen, leuk om in te lijsten, of handig in een map!

We hebben nu mijn favoriete bananenbrood beschikbaar gesteld als gratis download.

Klik hier om deze te downloaden!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*