Je bent uitgenodigd voor mijn Live Mini Masterclasses!

Je bent uitgenodigd voor mijn Live Mini Masterclasses!
4 september 2022 sharon
In intuitief eten

Lieve mensen! Ik ga iets heel tofs doen en de eerste Live Mini Masterclasses staan op de agenda. Al vele jaren schrijf ik online trainingen over intuïtief eten & gezonder leven. En mijn meest favoriete training: hoe je een gezondere leefstijl kunt programmeren in je dag, zonder dat het moeite kost. Heerlijk werk met bijzonder toffe resultaten.

Maar…..

Online trainingen zijn top. Maar wat ik merk, is dat veel mensen het lastig vinden om tijd te maken en vol aandacht te gaan zitten voor een training, terwijl ze eigenlijk al moe zijn van werk en de dag zelf.

Ooit een training gekocht en er nooit meer daar omgekeken? Juist. Ik wel 😀

Gevolg: je begint enthousiast, maar maakt het nooit af. (of je begint helemaal nooit, guilty!)

Plus: het voelt een beetje alleen.

Nu vind ik wel: online trainingen zijn tegelijkertijd ook héél handig, en fijn. Je kunt ze namelijk op elk moment volgen en ik heb er zelf ook al een heleboel wél succesvol afgerond. Dus… om de twee kanten maar even mooi naast elkaar neer te leggen.

Nu wil ik graag zorgen dat je in drukke tijden óók lekker door kunt groeien. Mijn VoedZo initiatief: alle VoedZo members kunnen naast alle online content en trainingen, e-books en eetplanningen nu ook aanschuiven bij live masterclasses!

Het mooie van live is dat we een afspraak hebben. Er is een datum, je haakt aan op die tijd. We behandelen een behapbaar onderwerp. Je kunt vragen stellen.

Minimale inspanning en toch geïnspireerd en groeien.

De agenda van komende weken is bekend. Zondag 11 september 20.30uur zal ik een intro geven over intuïtief eten. Ik zal het interessant maken voor nieuwe mensen, maar ook voor iedereen die al langer meedraait. Wat is intuïtief eten, en wat is het niet? Welke valkuilen zijn er en hoe voorkom je dat? En hoe ziet het leven van een intuïtief eter eruit?

Het wordt leuk. Als je dit wilt en dit is je moment, voel je dan vrij om aan te haken.  Je bent welkom.

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem, je kunt de masterclasses nakijken. Maar…..dan komt het wel neer op eigen discipline. Dus ik moedig je van harte aan om wél live mee te kijken 🙂

De Masterclasses zijn alleen voor VoedZo Members. Je kunt hier member worden.

(wanneer je inlogt op de membersite, staat er in het menu een agenda met de masterclasses. Daar kun je ook de link terugvinden van opkomende masterclasses. Je hoeft je dus niet te registreren, maar je kunt altijd daar de link voor de nieuwe masterclass terugvinden. Ik zal ze altijd ruim op tijd toevoegen!)

Dit is de agenda voor de komende 4 weken:
Zondag 11 september 20.30 uur: ‘Een intro over gezond en intuïtief eten
Zondag 18 september 20.30 uur: ‘Maar nu écht succesvol nieuwe gewoonten aanleren
Zondag 25 september 20.30 uur: ‘Eten zonder regels – dan eet je toch heel ongezond? (en waarom dat onzin is)
Zondag 2 oktober 20.30 uur: ‘Een eetschema, waarom dat je belangrijkste sleutel naar gezonder eten is

Klik hier als je mee wilt doen met mij 🙂

Liefs, Sharon

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*