Koken met kinderen: Simpele spaghetti

Koken met kinderen: Simpele spaghetti
16 oktober 2022 sharon
In koken met kinderen

Mijn dochter (10) en ik hebben een nieuwe afspraak. Elke maandag koken we samen. Zij vindt het leuk, ik ook. We hebben al vaker met illustraties gekookt. Zo kun je net wat makkelijker leren koken en is het makkelijker voor jongere kinderen om mee te kijken en de stappen al een beetje te volgen.

Het idee is dat we een simpele eerste versie nemen, en die dan steeds een beetje anders kunnen maken. Een basisrecept dus. Vandaag deel ik de eerste illustratie van de spaghetti die we vorige week maakten.

Misschien is het de eerste keer veel oefenen en veel helpen, maar het fijne is dat het met elke keer oefenen makkelijker gaat.

We hopen er gaandeweg meer te posten! De volgende is al in de maak. Wordt vervolgd, dus 🙂

Zin om het ook een keer te proberen?

Download de illustratie: Simpele Spaghetti & schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het recept in je mail en duik de keuken in 🙂 + schrijf je in voor de nieuwsbrief (ik spam je niet, je kunt op elk moment uitschrijven en je ontvangt max. eens per week een mail met het nieuwe weekmenu en eventuele nieuwe illustraties!)

Comments (4)

 1. Nicole 1 jaar geleden

  Wat een geweldig idee en gezellig, jong geleerd is oud gedaan. 😊🌼😊🌼😊

  • Auteur
   sharon 1 jaar geleden

   Zo is dat!!! 😀

 2. PR 1 jaar geleden

  Superleuk & ziet er ook lekker uit. Maar klopt het dat het recept niet helemaal compleet is? Ik zie nl niet wanneer je oa het gehakt, tomaten en het bouillonblokje ed toevoegt. Nu kan ik dat zelf wel bedenken maar voor de kids lijkt me dat wat praktischer

  • Auteur
   sharon 1 jaar geleden

   Ja is wel handig ja 😉 Heb je het gedownload? Je ziet namelijk op het plaatje alleen pagina 1, maar er is nog een vervolg op pagina 2 🙂 groetjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*