Zo maak je bananenbrood (video)

Zo maak je bananenbrood (video)
11 april 2020 sharon

Ik en mijn goede vriendin Paige maken graag illustraties van hele toffe, simpele recepten. Zo kan iedereen (leren) koken, en ook voor kinderen is het supersimpel. Plus, ik vind het heel tof dat ik deze recepten kan verzamelen en mee kan geven aan mijn kinderen, nu ze nog thuis wonen en straks wanneer ze het huis verlaten (nog lang niet natuurlijk).

Terwijl ik dit typ denk ik dat ik een paar recepten moet laten illustreren door Paige voor tijdens de kraamtijd in augustus ergens 😉 Handig als mijn man en kinderen een paar fatsoenlijke recepten kunnen rouleren toch! 😉

Mijn kinderen hebben mijn favoriete bananenbrood al een paar keer alleen gemaakt. Dat is zo leuk als het makkelijk is, dan is het simpel om te leren en kunnen ze het binnen no-time zelf. Ook voor hen weer heel leuk.

Ik heb een video voor je, zodat je kunt zien hoe leuk en simpel het eigenlijk is! De illustratie voor het bananenbrood kun je hier gratis downloaden.

Andere toffe recepten: de licht gezoete blauwe bessen muffins, chocolade twix repen of de haver pecankoekjes. Via deze link vind je al onze illustraties!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*