Chocolade Collectie GOLD!

Alle favoriete chocolade recepten in één geweldige collectie, geniaal toch 😉 Vandaag kun je de Chocolade Collectie kopen met een fantastische korting, en dan heb je ze direct allemaal.

Deze receptillustraties zitten er in de Chocolade Collectie:

  • Chocolade brownie met fudge topping: het meest gemaakte, meest geniale recept van VoedZo ooit. Ooit in Koffietijd verschenen, ja echt. En daarbij ben ik superobjectief. Gezoet met dadels, met toegevoegde courgette lijkt ‘ie een beetje vreemd, maar hij is fantastisch en altijd gepast 🙂
  • Chocolade pinda bites: heerlijke snicker achtige ballen die iedereen kan maken, zeker met zo’n handige illustratie. Laatst maakte ik ze met mijn broertje en zelfs dat ging heel goed 😉 Ze zijn een waar succes, een mooi welkom voor elke visite en een mooie snack bij de koffie.
  • Chocolade twix repen: nog een klassieker, ook opgenomen in het VoedZo kookboek. Makkelijk te maken, zo klaar en je doet iedereen er een plezier mee. Niet gek, deze reepjes, of blokjes zijn een ware traktatie en overheerlijk!
  • Zoete aardappelbrownie met pindakaas: de mooiste illustratie met prachtige kleuren, en ook nog eens heerlijk om te maken & eten. Ja, er zit zoete aardappel in, maar daar merk je weinig van. Gezoet met ahornsiroop voor een extra dimensie in de fantastische smaak!
  • Banaan chocoladebrood: een heerlijk chocoladebrood (cake eigenlijk) gevuld met choco stukjes en gecombineerd met banaan, die fantastische smaakexplosie is een mooie traktatie. Snel te maken, leuk om uit te delen ook.

Deze collectie is verkrijgbaar met een mooie collectiekorting.

Bestel vandaag! (link)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *