De VoedZo chocoladebrownie nu als illustratie!

Er was eens…..een ochtend lang lang geleden. Ik stond op uit bed en was mezelf aan het klaarmaken voor de dag, en opeens zag ik een mooi beeld van een fantastische chocoladebrownie en ik wist precies wat ik erin wilde hebben.

Toen ik de dingen van de dag had gedaan, kon ik eindelijk aan de slag om de brownie ook daadwerkelijk te maken. Hij bleek echt fantastisch en ik postte de brownie, zoals altijd, hier op VoedZo.

Dit recept is echt al duizenden keren gemaakt door vele lezers, mensen hebben 100 verschillende twists eraan gegeven. Wat het alleen maar leuker maakt! Ik maakte deze standaard voor verjaardagen en hij is gewoon fantastisch leuk, lekker en heel machtig 😉

Nu ik samen met mijn vriendin Paige illustraties maak van onze favoriete recepten (ok, zij illustreert de geniale prints, ik sta in de keuken) moest deze brownie er ook op.

Zie, we worden dagelijks overladen door recepten en meer recepten. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Wat ik wil, is een fijne basis voor mij en mijn kinderen creëren, waarbij ik al onze favoriete recepten bewaar in een mooie map. Met recepten die wij regelmatig eten, avondmaaltijden, lunches, die fantastische koekjes maar ook die heerlijke brownie. Snelle, gezonde happen maar ook mooie weekendgerechten die wat langer duren.

Dat terwijl ik ze maak, zij kunnen proeven, mee kunnen kijken, mee kunnen helpen, het recept begrijpen en op een gegeven moment zelf kunnen bakken, koken. Dat ze daadwerkelijk worden klaargestoomd om succesvol te zijn in de keuken, wanneer ze dat straks zelf moeten doen.

Mijn 5-jarige en 8-jarige kunnen dit bananenbrood (gratis download) al helemaal zelf maken. Deze is heerlijk. Hoe geweldig dat als ik ze later de recepten meegeef, ze al direct weten hoe het werkt, wat ze moeten doen en op die manier heerlijke dingen op tafel kunnen zetten.

De VoedZo chocoladebrownie met fudge topping moest erbij. Ik heb het recept een beetje aangepast, omdat de illustraties met cups zijn. Dit heb ik gekozen, zodat de recepten voelen als ‘een schepje hier en een schepje daar en roeren maar’ en eigenlijk niet kunnen mislukken. Cups helpen daarbij, want dat zijn letterlijk schepjes 🙂

Je vindt de recept illustratie van de VoedZo Chocoladebrownie hier! Zo raak je ‘m nooit meer kwijt. Bewaar ‘m in een mapje (Hema heeft fijne) met plastic insteekhoezen die je er ook makkelijk uit kunt halen. Lekker handig in de keuken, want dan kunnen ze vies worden en je veegt ze zo weer schoon 🙂

Bestel ‘m hier!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *