Speculoosballetjes met witte chocolade

Deze fantastische dadelballetjes zijn een persoonlijke favoriet. Ideaal voor bij de koffie, of bij de wijn. Ik zag de kruidnoten in de winkel liggen en in het kader van ‘waar maken mensen zich druk om’ roep ik altijd heel hard hoe blij ik ben dat ze er weer zijn. Dan weet iedereen dat er in elk geval iemand enthousiast is! En, ik wilde het aanvullen met een speculoos recept.

En deze kan ook nu al. En ook met Sinterklaas. En daarna ook nog.

Woeste wilde dadelballetjes met wilde witte chocolade
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
20 balletjes
Porties
20 balletjes
Woeste wilde dadelballetjes met wilde witte chocolade
Stemmen: 0
Score: 0
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
20 balletjes
Porties
20 balletjes
Ingrediënten
Porties: balletjes
Instructies
  1. Doe de amandelen in een keukenmachine en hak het tot meel. Voeg de dadels, speculaaskruiden en vanille toe en laat de keukenmachine draaien tot het een deegbal is. Draai balletjes. Smelt de witte chocolade au bain marie en rol de balletjes door de chocolade. Leg ze op bakpapier en laat ze uitharden in de koelkast. Bewaar ze daar ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *